Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Parabéns, Riva!“ Aniversare la FC Viitorul. Rivaldinho, fiul lui Rivaldo, a împlinit o frumoasă vârstă

ro

30 Apr, 2020 00:00 2330 Marime text

O nouă aniversare în familia FC Viitorul, atacantul brazilian Rivaldinho, fiul marelui Rivaldo, împlinind ieri 25 de ani. 

În acest moment, Rivaldinho ocupă locul doi în clasamentul golgeterilor echipei de pe litoral, cu șapte reușite, după Gabi Iancu, cel care, cu 11 goluri, este golgeterul campionatului, laegaliatte cu Florinel Coman (FCSB) și Denis Alibec (Astra Giurgiu). FC Viitorul i-a urat lui Rivaldihno, de ziua sa, în trei limbi: română („La mulți ani, Rivaldinho!“), engleză („Happy birthday, Riva!“) și portugheză („Parabéns, Riva!“).
Născut la Sao Paulo, în Brazilia, Rivaldo Vítor Borba Ferreira Júnior a evoluat în carieră la mai multe echipe din țara natală înainte de a se transfera în Portugalia, la Boavista Porto, în 2015. În 2017, a ajuns pentru prima oară în România, la Dinamo, unde a evoluat în a doua parte a campionatului. A urmat o nouă experiență, de această dată în Bulgaria, la Levski Sofia, de unde a fost împrumutat la FC Viitorul, la începutul anului 2019. A reușit să înscrie pentru echipa constănțeană de două ori în Liga 1 și de alte două ori în Cupa României în sezonul 2018-2019, contribuind la câștigarea acestui trofeu, de altfel primul din cariera sa. În Liga 1 a debutat pe 5 martie 2017, în partida Dinamo - Pandurii Tg. Jiu 2-0. 

Sursa foto: FC Viitorul

Citește și:

FC Viitorul, primul antrenament în 2020. Ce i-a transmis Rivaldo fiului său, Rivaldinho, atacant la echipa constănțeană (galerie foto)

Copiii starurilor Ianis Hagi şi Rivaldinho, în presa engleză, alături de fiii lui George Weah, Paolo Maldini sau Henrik Larsson

Victorie dramatică FC Viitorul a învins Poli Iași în inferioritate numerică, întorcând scorul. Golul decisiv, în prelungiri!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii