Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„O zi de vis, o familie fericită!“ Luptătorul Marius Sandu, vicecampion european, s-a căsătorit cu Vasilica Zanet (galerie foto)

ro

24 Apr, 2018 00:00 5002 Marime text
Tânărul luptător Marius Sandu, de la Axiopolis Cernavodă (antrenor, Mircea Stoian), a intrat în rândul bărbaţilor căsătoriţi, luând-o de soţie pe Vasilica Zanet. Cununia civilă, urmată de un mic eveniment festiv, a avut loc la Cernavodă, de unde este Marius, iar ceremonialul religios şi nunta cea mare se vor desfăşura ulterior.
 
Deşi au numai 20 de ani (el) şi 19 ani (ea), Marius şi Vasi nu au stat mult pe gânduri înainte de a lua decizia de a deveni soţ şi soţie. Au fost colegi de clasă în liceu şi, treptat, au descoperit că formează un suflet pereche. Astfel că relaţia dintre ei a dus inevitabil la căsătorie. Naşii tinerei familii sunt Cristian şi Valentina Panait, naşul, arbitru de Kung-Fu, venind şi el din lumea sportului. Originară din comuna constănţeană Rasova, Vasilica nu a practicat sportul, dar e cel mai mare suporter al lui Marius la partide, susţinându-l necondiţionat în drumul pe care acesta îl urmează, de 12 ani în viaţă, cel al sporturilor de contact (campionul practicând kickboxing şi Kung-Fu). „O zi de vis, o familie fericită!“, a descris Vasi, succint, pe Facebook, ziua în care ea şi Marius au spus „Da!“ în faţa ofiţerului de Stare Civilă. „Să fie într-un ceas bun! Te iubesc mult!“, a răspuns fericitul soţ.
 

„Să îmbătrâniţi împreună, sănătoşi şi fericiţi!“

 
Evenimentul de neuitat din viaţa lui Vasi şi a lui Marius i-a bucurat nespus şi pe cei apropiaţi lor. „Bravo, bravo, bravo şi felicitări!“, „Să îmbătrâniţi împreună, sănătoşi şi fericiţi, cu copii şi nepoţi dragi lângă voi. Căsnicie fericită!“, „Sunteţi nişte scumpi! Frumoşii mei! Vă pup!“, „Să fie într-un ceas bun! Casă de piatră şi felicitări! S-a mărit familia Sandu“ sau „Se vede în ochii voştri că aţi înţeles ce înseamnă o familie. Sunteţi pregătiţi pentru asta. Să aveţi o căsnicie frumoasă şi să nu uitaţi că şi la bine, dar mai ales la rău, trebuie să fiţi împreună pentru că asta vă face mai puternici. Casă de piatră şi copii frumoşi ca voi vă doresc!“, au fost câteva dintre mesajele de felicitare.
 

Are centură neagră

 
Marius Sandu a început sportul la Axiopolis Cernavodă, cu antrenorul Mircea Stoian, cel care îl pregăteşte şi astăzi. Prima disciplină pe care a urmat-o a fost kickboxingul, iar de cinci ani face şi Kung-Fu, ramură în care, acum doi ani, a ieşit vicecampion european, în Bulgaria, la Sofia. Deţinător de centură neagră 1 Dan, Marius a evoluat cu succes în Bulgaria şi la o întrecere internaţională desfăşurată la Varna, unde s-a clasat de două ori pe locul întâi. Aceeaşi poziţie a ocupat-o şi la Cupa Mondială la kickboxing. De asemenea, a luptat în promoţiile „Colosseum“ şi „Urban Legend“, iar în acest an, la Brăila, a cucerit medalia de argint la Campionatul Naţional de kickboxing de la Brăila, organizat sub egida Federaţiei Române de Arte Marţiale de Contact. Asociaţia Română de Kung-Fu l-a declarat pe Marius Sandu cel mai bun sportiv constănţean al anului 2017 la masculin (seniori).
 
Sursa foto: Facebook
 
Citeşte şi:
 
Cine au fost cei mai buni luptători de Kung-Fu din județul Constanța în 2017
 
Marian Rusu, KO rapid în main-event Cristian Stoica a câștigat centura la gala Urban Legend de la Mamaia
 
Adrian Roșca a câștigat centura europeană AFSO la gala „Legendele Mării Negre“, de la Mamaia
 
Rezultatele sportivilor din judeţul Constanţa la Campionatul Naţional de Kung-Fu
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii