Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuntă ca-n poveşti la Mangalia! A participat şi primarul Cristian Radu Antrenorul Bogdan Ciocănel s-a căsătorit cu Andreea Cabuz. Cine e naş (galerie foto)

ro

29 Jun, 2019 00:00 15781 Marime text

Nuntă ca în poveşti la Mangalia! Bogdan Ciocănel, antrenorul grupei 2007 de la Farul Constanţa, s-a căsătorit cu Andreea Cabuz, secretarul municipiului Mangalia. Cei doi sunt împreună de trei ani, iar acum au făcut pasul cel mare în viaţă, sărbătorind acest eveniment unic acasă, atât Bogdan, cât şi Andreea fiind din Mangalia.

În jur de 300 de invitaţi au participat la petrecere, una ca-n filme, găzduită de New Belvedere Mangalia. Dintre nuntaţi nu au lipsit primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, consilieri locali, colegi antrenori de fotbal de-ai mirelui, dar şi luptătorul Andrei Tohăneanu (de la CS Skarks Gym Constanţa) şi fotbalistul Claudiu Pârvulescu.

Soţii Ciocănel au fost cununaţi de familia Moraru (Claudiu şi Alis), naşul fiind şi el un cunoscut om de sport din Constanţa: antrenor de fotbal (la grupele 2006, 2013 şi 2014 ale Farului şi coordonator la grupele mici, 5-12 ani, ale clubului) şi component al staff-ul promoţiei Superkombat. „Să îndrăzniţi să visaţi şi să transformaţi în realitate totul! Cu drag, nasii: Claudiu, Alis, David şi Amalia!“, a fost mesajul părinţilor spirituali.  

Foc de artificii la miezul nopţii
La petrecere, atmosfera a fost întreţinută de Favorit Band Constanţa şi Ionuţ Galani, cu ansamblul său de dansatori, iar nuntaşii s-au distrat de minune. „Totul a fost la superlativ. Muzica a ținut ringul plin. La 12 noaptea ne-am delectat cu un foc de artificii“, a declarat Bogdan. El şi soţia sa le-au transmis celor care au participat la nuntă un mesaj, „în care sperăm să încapă milioanele de mulțumiri sincere pe care dorim să le transmitem tuturor!“.
 

„Pentru noi, Andreea și Bogdan, ziua nunţii a fost ziua cea mai minunată, plină de emoție și bucurie. A fost prima zi dintr-un nou capitol al vieții noastre, cel în doi.

Dorim să mulțumim din suflet oamenilor care ne-au fost alături, care ne-au împlinit fiecare dorință și care ne-au făcut evenimentul atât de frumos, în atât de multe feluri. Fericirea noastră s-a măsurat în numărul oamenilor dragi pe care i-am avut lângă noi, motiv pentru care ne considerăm norocoși!

Dragi prieteni, rude, colegi, vă mulțumim infinit pentru că ați reușit să fiți alături de noi în cele mai minunate clipe și vă suntem recunoscători pentru tot! Cu drag, familia Ciocănel!“, se arată, printre altele, în mesajul Andreei şi al lui Bogdan.


După nuntă, cei doi au plecat în luna de miere la Istanbul, acolo unde antrenorul i-a cerut mâna tinerei, anul trecut.  


„Fericirea şi iubirea să vă însoțească mereu!“    

Nuntaşii au transmis şi ei multe mesaje de felicitare.

„Fericirea pe care ați simțit-o în această zi să o purtaţi mereu în inimi şi în casa voastră!“

„Mi-ar fi părut rău să lipsesc de la aşa un eveniment frumos. Muzica a fost de excepţie, iar candy-barul delicios. Totul a fost la superlativ. Bravo! Nu vă rămâne decât să fiţi sănătoşi, fericiţi şi să ne chemați la botez cât mai curând!“

„Cei mai frumoși! Să fiţi fericiţi şi plini de realizări şi bucurii nenumărate!“

„E de revistă poza asta!” (n.r. una dintre fotografiile de nuntă ale celor doi)

„Ce nepoți frumoși am! Să fiți sănătoși și fericiți!”

"Apropo: să faceți o echipă de fotbal!”

„Cu mare drag am fost alături de voi! Să aveţi parte de multe bucurii şi să fiţi fericiţi unul alături de celălalt!”

„Frumoşii mei, fericirea şi iubirea să vă însoțească mereu! Noi vă suntem alături!“

„Multă fericire, iubire şi respect reciproc vă doresc!“

„Ați fost minunați! Vă doresc o viață plină de zâmbete si momente unice impreună!“

"Casă de piatra şi copii frumoşi şi veseli ca voi vă doresc. Fericire pe măsura frumuseţii voastre interioare! Să aveţi o viaţă plină de sănătate, iubire, de noroc şi inţelegere!”

 

„Dragii mei, a fost o nuntă ca-n poveşti, atmosferă şi veselie. Vă doresc din suflet să fiţi la fel de fericiţi, să vă iubiţi mereu şi să aveţi parte de infinite bucurii!“

sau

„O viață plină de fericire, bucurii, împliniri și realizări! Dragostea, respectul și buna înțelegere să vă însoțească în fiecare zi a vieții în doi, trei, sau cât doriți voi!“, au fost câteva dintre urări.


A jucat şi la echipa naţională de fotbal pe plajă

Fost fotbalist, Bogdan Ciocănel a început acest sport la Mangalia, la vârsta de şapte ani, la CSS Mangalia, cu antrenorul Marian Negoiţă. Bogdan a mai jucat la echipe precum Callatis Mangalia, CS Năvodari, Oil Terminal Constanţa, CS Eforie, dar şi la formaţia de fotbal pe plajă West Deva şi la echipa naţională de fotbal pe plajă. Ca antrenor de copii şi juniori a obţinut deja mai multe rezultate.   

Sursa foto: Jean Chirea Photography

Citeşte şi:

A câştigat turneul AS CS Farul Constanţa, surpriza categoriei 2007 de la Cupa FC Farul (galerie foto)

Constănţeanul Bogdan Ciocănel, MVP al finalei mari La Jupiter s-a stabilit campioana României la fotbal pe plajă (galerie foto)

SSC Farul, Metalul Constanţa, Black Sea Năvodari şi ACS Performer, medalii la turneul „Junior Summer Cup” (galerie foto)

Bogdan Ciocănel, pe primul loc CS Eforie şi SSC Farul, recital de goluri în grupele Memorialului „Aliş Osman Sami“

Au participat la Sparta Winter Cup Bogdan Ciocănel, la primul turneu ca antrenor la Academia Farul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii