Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi acuzații de agresiune sexuală împotriva unei personalități rock celebre!

ro

04 Nov, 2023 14:35 1040 Marime text
foto: Pexels O a doua femeie a depus o plângere de agresiune sexuală împotriva rockerului american Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, informează DPA.

Jeanne Bellino afirmă că s-a confruntat cu "o suferinţă emoţională severă şi permanentă" după ce Steven Tyler ar fi agresat-o de două ori în 1975, într-o perioadă în care ea avea vârsta de 17 ani, potrivit documentelor depuse în cadrul unui proces deschis la New York.

Acesta este cel de-al doilea proces intentat lui Steven Tyler după ce Julia Misley l-a acuzat în 2022 pe cântăreţul de 75 de ani că ar fi întreţinut cu ea o relaţie sexuală ilicită într-o perioadă în care ea era adolescentă, scrie Agerpres.ro. 

În documentele depuse în instanţă joi de cabinetul de avocatură Jeff Anderson & Associates se afirmă că Jeanne Bellino era o adolescentă care lucra la un spectacol de modă în Manhattan în vara anului 1975 şi că un prieten a făcut aranjamentele necesare pentru ca ei să se întâlnească cu membrii trupei rock Aerosmith.

Reclamanta susţine că Steven Tyler a agresat-o sexual de două ori în acea zi.

Primul incident s-ar fi petrecut într-o cabină telefonică, iar cel de-al doilea, puţin mai târziu, în barul unui hotel.Procesul citează drept cauză a agresiunii "violenţa motivată de gen".

În documentele depuse la tribunal, Jeanne Bellino afirmă că a suferit şi continuă să sufere "mari dureri psihice şi corporale", precum şi "vătămări fizice, personale şi psihologice".

Reprezentanţii cântăreţului Steven Tyler, contactaţi de DPA, nu au făcut deocamdată declaraţii pe această temă.


Citește și:

26 martie 1948Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, împlinește astăzi 74 ani
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii