Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noah, fiul Andreei Bănică, a împlinit patru ani. Ce surpriză i-a pregătit constănțeanca (video)

ro

17 Nov, 2020 20:17 2973 Marime text
  • Andreea Bănică şi-a serbat fiul, pe Andrei Noah, care a împlinit 4 ani.
  • Andreea Bănică a mai precizat că în organziarea petrecerii, un sprijin de nădejde, i-a fost și soțul ei, Lucian.
Andreea Bănică şi-a serbat fiul, pe Andrei Noah, care a împlinit 4 ani. Cântăreaţa şi soţul ei, impresarul Lucian Mitrea, i-au pregătit micuţului o surpriză.

Pe canalul meu de YouTube puteți să vedeți cum i-am organizat lui Noah o petrecere surpriza de ziua lui!  Ieri a implinit 4 anisori si am vrut sa isi aminteasca cu drag de aceasta aniversare!Sunteti poftiti si voi la petrecere, aveti invitatia la linkul de mai jos si, daca va uitati, sunt curioasa daca descoperiti codul secret de la ziua lui!, a scris Andreea Bănică pe contul său de socializare.

Cântăreața i-a făcut fiului său o urare chiar pe pagina sa de socializare, precizând că micuțul Noah a făcut familia completă.

Te iubesc pana la cer si inapoi, Noah-Andrei! Nu exista nimic altceva ce pot spune ca sa exprim mai bine ce simt din toata inima.  La 38 de ani nu mi-am imaginat a voi deveni din nou mamica, cu atat mai putin de baiat. Ai fost o mare surpriza in viata noastra si ne-ai daruit toata fericirea din lume! Ne-ai facut familia completa! La multi ani fericiti!



Andreea Bănică a mai precizat că în organziarea petrecerii, un sprijin de nădejde, i-a fost și soțul ei, Lucian.

Dimineață l-am trimis pe Lucian cu Noah la plimbare ca sa ii pregatim surpriza lui Noah! Maine e ziua lui de nastere, asa ca astazi i-am decorat toata casa cu baloane frumoase de la PartyCenter si Sweet Corner - Candy Bari-a pregatit un candy bar demential cu tematica „Alien TV", pentru ca asta e noua lui pasiune si toata ziua ne salutam prin casa cu „mimooo".  Sunt cea mai fericita ca am reusit sa il surprindem si anul acesta, ne bucuram de cei 4 anisori pe care ii implineste si sunt recunoscatoare pana la cer si inapoi pentru familia pe care mi-a daruit-o Dumnezeu!

 

Sursa foto-video: Youtube/ Andreea Bănică
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii