Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:50 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Mi-au împlinit viaţa“ Antrenorul Dan Rădulescu, bunic pentru a doua oară (galerie foto)

ro

09 Jul, 2014 00:00 4963 Marime text
Antrenorul constănţean Dan Rădulescu a devenit, ieri, bunic pentru a doua oară. În Canada, unde profesează momentan, reputatul tehnician a primit vestea care i-a umplut sufletul de fericire. Fiica sa, Andreea Anca Florea, a născut, în jurul orei 8.00, la o maternitate privată din Constanţa, un boboc de fetiţă, care va primi prenumele Rebeca Alexandra. Este cea de-a doua fetiţă a familiei, sora ei mai mare numindu-se Riana Andreea şi având trei ani şi trei luni.
 
„Sunt foarte fericit. Fetiţa a avut la naştere 3,5 kilograme, 52 de centimetri şi a fost notată cu 10. Seamănă aproape leit cu surioara ei, pe care o iubesc la fel de mult. Ele mi-au împlinit viaţa. Ca şi fiica mea, de altfel, de care sunt foarte mândru, pentru că s-a realizat şi profesional, şi familial. E unicul meu copil. A terminat Relaţii Economice Internaţionale la «Ovidius» şi este masterand la Administrarea Afacerilor. În plus, şi-a întemeiat o familie frumoasă. Copiii sunt cel mai mare şi mai binecuvântat dar al vieţii. Sunt emoţionat şi lăcrimez. Îmi aduc aminte de clipele când am devenit şi eu tătic, dar acum am emoţii parcă mai mari“, a declarat Dan Rădulescu.
 
Fost fotbalist al Farului şi antrenor la mai multe echipe din judeţ, inclusiv la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“, Dan Rădulescu se află de un an şi jumătate în Canada, unde activează la Federaţia de Fotbal a regiunii New Brunswick, ca High Performance Coach. Rezultatele muncii sale se văd deja. „Copiii au progresat mult. Duminica trecută, am ieşit campioni pe Atlantic Canada cu cei de până în 14 ani. Cu Under-16 suntem vicecampioni, iar cu Under-15 am ocupat locul 3. Titlul de la Under-14 este primul din istoria provinciei New Brunswich şi a Federaţiei Soccer New Brunswick. Dar aştept cu nerăbdare să revin acasă şi să lucrez din nou în fotbalul constănţean. Sunt legat de o viaţă de acest oraş. Am doar 50 de ani şi vreau să ajut fotbalul din Constanţa încă mult timp după ce mă voi întoarce“, a mai spus antrenorul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii