Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Foşti fotbalişti la Farul Marius Soare, cavaler de onoare la nunta de la Constanţa a lui Cosmin Matei

ro

08 Jun, 2015 00:00 5507 Marime text
Fotbalistul Cosmin Gabriel Matei (fost la FC Farul, actualmente la Dinamo) s-a căsătorit în weekend-ul trecut, la Constanţa. Mijlocaşul de 23 de ani a luat de nevastă o constănţeancă de aceeaşi vârstă cu el, Silviana Andra Nica, iar naşi au fost directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, şi soţia acestuia.
 
Cosmin şi Silviana au devenit soţ şi soţie sâmbătă, cei doi spunând „Da!“ în faţa ofiţerului de Stare Civilă nu la Casa Căsătoriilor, ci într-un loc special ales, pe malul lacului Siutghiol. Tinerilor însurăţei le-au fost alături la cununia civilă, dar şi la petrecerea care a urmat (la care a cântat şi Lucian Colareza) fotbalişti precum Marius Alexe, Bogdan Gavrilă (ambii de la Dinamo) sau Bogdan Stancu (Genclerbirligi). Lumea fotbalului a fost reprezentată, în primul rând, de Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo şi soţia acestuia fiind naşii proaspetei familii Matei. De asemenea, au fost prezenţi şi constănţenii Marius Soare (fost jucător la FC Farul) şi Claudiu Moraru (antrenor la grupa 2006 de la Şcoala de Fotbal Farul 2010). Cosmin şi Silviana Matei au avut trei cavaleri de onoare, Marius Soare şi Bogdan Gavrilă venind din fotbal, iar al treilea fiind un prieten de familie.

Filmări cu drona

Ieri s-au desfăşurat serviciul religios şi petrecerea cea mare, care a fost găzduită de un complex din Mamaia şi la care au participat şi alţi fotbalişti. Cosmin şi Silviana au primit Taina Cununiei la Biserica „Sf. Dumitru“ din Constanţa, unde, după ce slujba s-a încheiat, iar alaiul a ieşit afară, imagini cu cei prezenţi, pentru realizarea albumului de nuntă, au fost surprinse şi cu o dronă. Prin intermediul a doi bodyguarzi însă, tânărul mire a ţinut presa la distanţă (chiar şi pe stradă), nefiind de acord cu fotografiile. Tinerii căsătoriţi au făcut deplasarea cu un automobil de epocă, un Pontiac Parisienne din 1969.
 
Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii