Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inna mananca fast-food si nu vrea la shopping

ro

16 Jan, 2009 19:51 3263 Marime text

Inna, una dintre surprizele muzicii actuale, a făcut o serie de dezvăluiri despre viaţa sa personală pentru ziarul Clujeanul. Bruneta constănţeancă se decalară un om normal care încă nu are apucături de vedetă.

Cântăreaţa Inna, care s-a făcut cunoscută cu hit-ul „Hot (Fly)”, a declarat că în timpul liber îi place foarte mult să se plimbe şi să îşi viziteze părinţii la Constanţa, ea locuind în Costineşti. Printre pasiunile ei se află atât sportul, cât şi muzica, însă nu frecventează cluburile de noapte. Nu are o mâncare preferată, „dar, de obicei, prefer fast-food-ul”, iar silueta şi-o menţine prin „exerciţiile de la sală şi mult mers pe jos”. Inna este o iubitoare de animale, iar Bobo este căţeluşul ei de acasă. În viziunea vedetei, vacanţa perfectă „este aceea care îţi oferă o doză maximă de relaxare”. Locuieşte împreună iubitul ei, iar când are o seară liberă „îmi place să stau acasă alături de familia mea”. „Îmi plac filmele care sunt inspirate din fapte reale, iar unul dintre filmele mele preferate este Gladiatorul. Din cauza faptului că sunt mereu plecată, chiar nu am timp să mă uit la televizor, iar când reuşesc şi eu să pornesc televizorul nimeresc mereu publicitatea”, mărturiseşte Inna. La cosmetică merge mai rar, iar shoppingul nu reprezintă o pasiune pentru ea, „dar, pentru o femeie este o necesitate”. Nu regretă nimic până în prezent şi nu ar schimba nimic la cei ce o înconjoară. „Nu cred că sunt în măsură să schimb persoanele din jurul meu, dar le pot da un sfat atunci când consider că este nevoie”, spune tânăra. Din muzica românească îi plac băieţii de la Play & Win şi Morris, care îi sunt şi colegi ; iar din străinătate le preferă pe Beyonce, Rihanna. În ceea ce priveşte cariera, Inna va lansa noul ei single în cursul acestei luni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • blondele_2 04 Sep, 2009 23:39 imi place kum arata dar nu imi place vestimentatia ei. dak e dezbracata krede k are voce mai buna.