Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ianis Hagi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără din Constanţa

ro

31 May, 2021 00:00 19426 Marime text
  • Iubita lui Ianis Hagi este studentă, ea absolvind Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” din Constanţa.
  • Internaţional al României, fiul lui Gică Hagi a devenit campion al Scoţiei cu Glasgow Rangers.
  • În prezent, Ianis Hagi se află în cantonament cu echipa naţională, care pregăteşte meciurile amicale cu Georgia și Anglia.
 
Tânărul fotbalist constănţean Ianis Hagi, fiul lui Gică Hagi şi internaţional al României, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără din Constanţa, Elena Tănase. Un tip la locul lui, modest, binecrescut şi fără a ieşi în evidenţă în afara terenului, Ianis a fost mereu discret în ce priveşte viaţa sa personală.
 
„Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e şi viaţa privată, dar vreau s-o ţin departe. Părerea mea că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”, a declarat Ianis Hagi la Digi Sport. Jucătorul lui Glasgow Rangers şi iubita sa alcătuiesc o pereche foarte reuşită, având multe lucruri în comun. Ianis are 22 de ani, iar Elena - 21. Frumoasa tânără, aromâncă, a absolvit Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” din Constanţa, iar în prezent este studentă, în anul doi. Elena aparţine unei familii înstărite din Constanţa, care desfăşoară afaceri în construcţii şi în sectorul agricol.
 

„Super execuție de gol Hagi!”

 
În acest moment, Ianis Hagi se află în cantonament la Mogoşoaia cu echipa naţională a României, care pregăteşte meciurile amicale cu Georgia (din 2 iunie, de la Ploiești) și Anglia (din 6 iunie, de la Middlesbrough). Jucător cu 16 selecţii şi un gol la Naţionala mare a României, Ianis Hagi îşi dovedeşte calităţile tehnice şi la antrenamente, într-o astfel de situaţie înscriind un gol imparabil, cu stângul, din vole. „Super execuție de gol Hagi! Plus fază «de artist» Moruțan, cu mingea în plasă! Tricolorii ofensivi, cum își dorește Mirel Rădoi!”, s-a menţionat pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Fotbal.
 

Cel mai bun tânăr jucător al lui Glasgow Rangers

 
La capătul unui sezon în care a dominat cu autoritate prima ligă a Scoţiei, devenind campioană, fără a pierde vreun meci, Glasgow Rangers a organizat o gală în care le-a oferit o serie de premii jucătorilor ei. Printre laureaţi s-a numărat şi Ianis Hagi, desemnat cel mai bun tânăr jucător al anului la Rangers. Internaţionalul constănţean a avut şi el un sezon cu realizări, fiind cel mai bun pasator din campionatul Scoţiei, cu 15 pase decisive. În plus, el a reuşit şi opt goluri. „Trofeul de cel mai bun tânăr jucător al anului i-a revenit lui Ianis Hagi, pentru un prim sezon al său la Rangers remarcabil”, se arată pe site-ul oficial al clubului scoţian.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Ianis Hagi (Instagram) şi Elena Tănase (Facebook)
   
Citeşte şi:
 
Copiii lui Gică Hagi
Când era mic, Ianis nu adormea fără mingea de fotbal. Kira ascundea dulciurile


 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii