Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ianis Hagi a primit „botezul“ la Genk! Vladimir Screciu a imortalizat momentul

ro

15 Jul, 2019 00:00 2516 Marime text

Nou venit la campioana Belgiei, Genk, Ianis Hagi a primit „botezul“ din partea coechipierilor săi, așa cum se obișnuiește cu jucătorii care se alătură echipei. Ianis se afla alături de formație, la masă, și a fost pus de coechipieri să cânte. Fostul căpitan al FC Viitorul s-a urcat pe un scaun și, cu o sticlă pe post de microfon, a cântat melodia „Aicha“. Momentul a fost imortalizat de celălalt român din lotul echipei belgiene, Vladimir Screciu, care a postat filmulețul pe Instagram, adăugând și urarea: „Bine ai venit, Ianis Hagi!”.
 
Mijlocașul de 20 de ani a semnat cu Genk vineri, 12 iulie, iar mesajul său de pe Facebook a fost: „Abia aștept să port acest tricou pentru prima dată. Mulțumesc pentru primire!”.
Transferul internaționalului constănțean e cel mai scump al Viitorului de până acum. „A mers la o echipă foarte bună, care a câștigat campionatul și va juca în grupele Ligii Campionilor și care promovează și formează jucători, la nivelul cel mai bun. Acesta era următorul pas pe care trebuia să-l facă Ianis. Dar nici noi, nici el nu ne-am uitat la bani, am îmbrățișat proiectul tehnic. E un lucru fundamental. Am avut oferte foarte mari, medii și normale, cu proiect tehnic bun, și am analizat, alegând-o pe ultima. Vom vedea cât de bună a fost decizia noastră, dar eu spun că e una bună. Genk e un club modern, foarte bine organizat, în cadrul căruia Ianis trebuie să crească. Mă bucur că se bate pentru a câștiga campionatul și pentru a fi în cupele europene în fiecare an. Noi, Viitorul, semănăm mult cu ei, ca viziune și stil de joc. Bineînțeles, Genk e la alt standard. Mă bucur pentru Ianis, întrucât a muncit mult, s-a sacrificat, a tras echipa după el. Îi mulțumesc pentru ce a făcut pentru noi, a fost unul dintre jucătorii importanți ai Viitorului, care a ieșit în față și a dus presiunea. Ne-a ajutat să mergem în play-off și să cucerim trofee“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.
 
Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)
 
Citește și:
 
Ianis Hagi a semnat! Este jucătorul campioanei Belgiei, Genk (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii