Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Calificarea la Jocurile Olimpice, cel mai frumos cadou pentru Fabio Chiuffa, de ziua sa de naştere

ro

13 Mar, 2021 00:00 2179 Marime text
  • Fabio Chiuffa participă cu Naţionala Braziliei la turneul preolimpic de la Podgorica.
 

O nouă aniversare în familia HC Dobrogea Sud Constanţa. Brazilianul Fabio Chiuffa, extremă dreapta, a ajuns la 32 de ani şi a serbat acest eveniment în cantonamentul echipei sale naţionale, cu care participă, în Muntenegru, la Podgorica, la unul dintre cele trei turnee de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Brazilia are următorul program: cu Norvegia (meci disputat vineri seară), cu Coreea de Sud (sâmbătă, de la ora 18.30) şi cu Chile (duminică, de la ora 20.30). „Avem o șansă bună de calificare, dar trebuie să luptăm pentru victorie în fiecare meci. Norvegia este mare favorită. Pe hârtie, urmăm noi. Dar Chile ne-a bătut ultima dată, la Jocurile Panamericane, iar Coreea nu este o echipă ușor de învins”, a declarat Fabio Chiuffa, potrivit site-ului oficial al clubului constănţean. Din grupa de la Podgorica se califică la Jocurile Olimpice primele două clasate.

„La mulţi ani, Fabio Chiuffa! Extrema noastră împlineşte 32 de ani, dintre care doi i-a petrecut alături de noi. Îi dorim să fie sănătos şi în curând să dea goluri într-un meci din Sala Sporturilor la care să avem tribunele pline! Feliz aniversário e tudo de bom, Fabio!”, a fost mesajul HCDS cu ocazia momentului aniversar.

Handbalistul brazilian a participat până acum la o ediţie a Jocurilor Olimpice, cea din 2016, găzduită de ţara sa, la Rio de Janeiro. De asemenea, la începutul acestui an, extrema dreapta a HCDS a evoluat la Campionatul Mondial.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii