Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalistul Tase Halep, văr cu Simona Halep, a devenit tătic. Copilul va fi botezat de familia Tararache (galerie foto)

ro

11 Feb, 2017 00:00 22044 Marime text
Fotbalistul constănţean Tase Halep a devenit tătic pentru prima oară. Soţia atacantului de 28 de ani, Camelia, a născut, la o maternitate privată din Constanţa, o dulceaţă de fetiţă, care va primi prenumele Maria. 
 
Primul moştenitor al lui Tase şi al Cameliei a venit pe lume având 2,900 kg şi 48 cm, iar naşterea a decurs excelent, scorul Apgar fiind 10. „Am avut emoţii, ca orice om căruia i se naşte un copil. Suntem fericiţi. Fetiţa ne bucură inimile secundă de secundă“, a declarat Tase Halep, care e văr de gradul doi cu cea mai bună jucătoare de tenis din România, Simona Halep, tatăl fotbalistului, George, fiind văr primar cu tatăl Simonei, Stere.

S-au căsătorit acum doi ani 

Fiica lui Tase Halep va fi botezată de familia fostului fotbalist al FC Farul Dima Tararache. Alături de soţie, Dima e naşul de botez al lui Tase. Apoi, la căsătoria tânărului Halep, acum doi ani, Dima i-a lăsat întâietate fiului său, Iulian Tararache, care a fost naş de cununie împreună cu mama sa, cei doi urmând a o creştina şi pe fetiţă.

„Bine ai venit pe lume, Măriuca!“ 

Rudele, prietenii şi apropiaţii fericiţilor părinţi se bucură şi ei alături de Tase şi de Camelia, trimiţându-se sute de mesaje de felicitare. „Să vă trăiască! Să fie sănătoasă şi să vă bucuraţi de ea!“, „Să vă trăiască prinţesa!“, „Bine ai venit pe lume, Măriuca! Felicitări părinţilor şi abia aşteptăm să o cunoaştem!“, „Multă sănătate copilului şi soţiei! Asemenea şi ţie, Tăsică, multă sănătate şi fericire!“, „Felicitări, este superbă!“, „Îngeraş mic şi drăgălaş! Să vă trăiască!“, „Este frumoasă foc!“, „Să fie sănătoasă şi să îi împlinească Dumnezeu toate dorinţele!“ sau „Bine ai venit, gâgâlice! Să vă trăiască şi să aveţi un început liniştit şi cu mult somn! Felicitări, Cami!“, au fost câteva dintre urări. 

Inclus în lotul FC Farul 

Tase Halep a început fotbalul la Portul Constanţa, cu antrenorul Petre Biliboacă. Ulterior, atacantul a jucat la mai multe echipe din judeţele Tulcea şi Constanţa, precum Eolica Baia, Unirea Casimcea, Săgeata Stejaru sau Viitorul Fântânele (actuala sa formaţie). Tase joacă şi fotbal în sală, câştigând mai multe turnee, iar în vara trecută a fost inclus în lotul FC Farul, cu care s-a pregătit şi a susţinut mai multe meciuri de verificare, dar, finalmente, echipa s-a desfiinţat. De asemenea, Tase Halep a făcut parte din echipa naţională de fotbal a comunităţii aromâne din România, Armânamea, care a participat anul trecut la Campionatul European al minorităţilor, din Italia.  

Viitorul Fântânele, cantonament la Bran 

În această perioadă, jucătorul se află cu Viitorul Fântânele în cantonament de o săptămână la Bran (judeţul Braşov), stagiul de pregătire urmând a se încheia luni, 13 februarie. Clasată pe locul trei în Liga a 4-a constănţeană, Viitorul Fântânele (antrenor, Adrian Foamete) a disputat la munte şi un amical, dispunând, la Zărneşti, cu 3-0, de o echipă din Liga a 4-a braşoveană.
 
Sursa foto: Facebook (Tase Halep) şi ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii