Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalistul Romeo Cătălin Lupu, ginerică În drum spre mireasă, mirele a făcut poze pe stadionul din Comana, unde s-a încins şi o horă (galerie foto + video)

ro

18 Sep, 2018 00:00 5915 Marime text
Anul trecut, fotbalistul constănţean Romeo Cătălin Lupu şi jumătatea sa, Adelina (fostă Boboşilă), o tânără din Negru Vodă, au devenit soţ şi soţie. Au spus „Da!” în faţa ofiţerului de Stare Civilă, iar acum au avut loc ceremonialul religios şi petrecerea cea mare.
 
Evenimentul a fost sărbătorit de aproximativ 250 de nuntaşi, care au petrecut ca-n poveşti la un restaurant din Constanţa. Cununia religioasă a avut loc la biserica din Negru Vodă, oficiind preotul de suflet al Adelinei. În drum spre mireasă, de la Constanţa spre Negru Vodă, ginerică, naşii (Angelica şi Daniel Fulea) şi însoţitorii lor au făcut o oprire la Comana, la iniţiativa lui Romeo Cătălin Lupu, care a făcut poze pe stadionul din comună, iar pe teren, cei plecaţi după mireasă au încins şi o horă. „Dragostea pentru fotbal!”, a explicat fotbalistul momentul, pe Facebook. 

Camerunezul Parfait Ripert a jucat iar găina

În prezent la echipa CS Peştera, Romeo Cătălin a avut alături la nuntă şi prieteni buni din fotbal, precum Eduard Iridon (joacă la Albeşti), Mitică Anuţa (CS Peştera), Ionel Boghiţoi (antrenor-jucător la CS Agigea), Parfait Ripert,  Marian Crâşmaru (Tortoman), Tase Grosu, Cornel Sapatru (joacă la Mereni) sau Laurențiu Moroianu (fost fotbalist). Tradiţia dansului găinii a fost una specială, iar printre cei care au făcut show, costumaţi fistichiu, s-au numărat şi Parfait (căruia i se zice şi Paf), Eduard Iridon şi fostul fotbalist Bogdan Voinilă. Simpaticul Paf a recidivat cu această ocazie, după ce jucase găina şi la nunta lui Eduard Iridon, în 2014.
 
„Paf a fost sufletul petrecerii. De altfel, toată lumea s-a distrat foarte bine, ceea ce ne bucură în mod deosebit. A ieşit foarte bine. Ne-am distrat cu toţii, am stat numai pe ringul de dans. Ne-am trăit din plin momentul. Am simţit la maximum nunta“, a declarat Romeo Cătălin Lupu.

„Să fie într-un ceas bun!”

„Casă de piatră, să fiţi fericiţi toată viaţa, iar copiii să vă aducă numai bucurii!”, „Felicitări, Cătălin, să fie într-un ceas bun!” sau „La Mulţi Ani, casă de piatră şi fericire să aveţi!”, au fost câteva dintre felicitările primite de soţii Lupu. La nuntă, atmosfera a fost însufleţită de formaţia Solaris.  

„Cu dragoste să vă clădiţi relaţia şi familia!”

În buchetul de flori pe care l-au dăruit finilor, naşii au prins şi un mesaj de viaţă: „Un cadou de dragoste pentru începutul vieţii voastre ca soţ şi soţie! Cu dragoste să vă clădiţi relaţia şi familia, cu dragoste să vă creşteţi copiii, cu dragoste să vă ascultaţi şi să vă sprijiniţi unul pe celălalt, cu toată dragostea să le faceţi pe toate în viaţă şi nu veţi cunoaşte niciodată nefericirea. Să vă iubiţi din ce în ce mai mult!“. 
      
Citeşte şi:
 
Naşi sunt Angelica şi Daniel Fulea Fotbalistul Romeo Cătălin Lupu şi Adelina Boboşilă au spus „Da!“ (galerie foto)

Surpriză la înălţime, în Mamaia Cum a cerut-o de soţie fotbalistul Romeo Cătălin Lupu pe Adelina Boboşilă (galerie foto)​

Mirele - jonglerii cu mingea şi „striptease“ Camerunezul Parfait Ripert a jucat găina la nunta fotbalistului Eduard Iridon (galerie foto + video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii