Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalistul Cristian Pulhac şi Raluca Alexandrescu, nuntă de vis la Constanţa (galerie foto+video)

ro

25 May, 2015 00:00 16251 Marime text


Fostul fotbalist al lui Dinamo, Cristian Corneliu Pulhac, în prezent la echipa poloneză Zawisza Bydgoszcz, s-a căsătorit, weekend-ul trecut, la Constanţa. Cea care i-a devenit soţie este o frumoasă constănţeancă, Raluca Adina Alexandrescu.
 
Tinerii au fost cununați de Dragoș și Ilona Grigore, nașul fiind și el fotbalist, internaţional român şi component al echipei franceze Toulouse. Ca şi Cristian, naşul a jucat şi el la Dinamo, iar un alt reprezentant al „câinilor roşii“, atacantul Marius Alexe, a fost cavaler de onoare. Ieri, s-au desfăşurat cununia religioasă şi petrecerea. Slujba de cununie a fost găzduită de Catedrala Ortodoxă „Sfinții Petru și Pavel“, iar apoi nuntaşii, între care s-au aflat şi alţi fotbalişti, au petrecut în Mamaia, la Noblesse Ballroom, nunta fiind una de vis. La Catedrală, mireasa şi naşa au ajuns într-o limuzină Excalibur albă decapotabilă, fiind urmate, într-un Mercedes negru, de ginerică şi de naş. Dintre jucătorii dinamovişti prezenţi la petrecere nu au lipsit Marius Niculae, Cosmin Matei sau Steliano Filip.

Pulhac - „Am puţine emoţii, ca şi cum aş intra pe stadion“

„Am ales să facem nunta la Constanţa, întrucât Raluca este localnică, iar acest oraş îmi place şi mi-a plăcut mereu. Ne-am gândit că litoralul e o alegere mult mai bună decât oraşul meu natal sau capitala. Lăsând la o parte cariera, aceasta este cea mai fericită zi din viaţa mea. Mă bucur în mod deosebit pentru acest eveniment şi am puţine emoţii, ca şi cum aş intra pe stadion, dar sper să trec cu bine peste ele. La nuntă vor veni şi câţiva colegi de-ai mei din fotbal. Majoritatea au meciuri, dar vor ajunge. Fiecare avem o carieră şi o profesie şi trebuie să ni le respectăm. Sunt fotbalist şi îi înţeleg. Vor face tot posibilul să ajungă, dar majoritatea dintre ei au ajuns“, a declarat Pulhac, înaintea începerii serviciului religios. 

A jucat şi în Spania, şi în Azerbaijan

Cristian şi Raluca sunt împreună de mai mulţi ani, iar acum au decis să facă pasul cel mare în viaţă. În vârstă de 30 de ani, fotbalistul s-a născut la Iaşi şi a debutat în Liga 1 în 2002, sub culorile lui Dinamo, club la care a mai jucat cel mai mult în ţară. În străinătate, fundaşul stânga a mai evoluat, în afară de Zawisza Bydgoszcz, la formaţiile Hercules Alicante (în Spania) şi FK Qabala (în Azerbaijan). Fotbalistul are şi câteva convocări la echipele naţionale ale României, cea de tineret (şase selecţii, un gol) şi cea de seniori (trei selecţii).





Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii