Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalistul Alexandru Nicola, fundaș dreapta la FC Farul Constanța, a ajuns la 23 de ani

ro

01 Jun, 2020 00:00 3410 Marime text
  • Alexandru Nicola a venit la FC Farul în vara anului trecut
  • La finele sezonului 2018/2019, jucătorul a promovat în Liga 1 cu Academica Clinceni


O nouă aniversare a FC Farul Constanța, cel căruia i s-a urat „La Mulți Ani!“ fiind apărătorul lateral dreapta Alexandru Nicola, cu ocazia împlinirii a 23 de ani.

„Îi urăm multă sănătate și succese în tricoul alb-albastru. La Mulți Ani, Nico!“, a fost mesajul clubului de pe litoral. Fotbalistul a venit la Farul în vara anului trecut, fiind, în acel moment, al 11-lea transfer al perioadei precompetiționale. Înainte de formația constănțeană, Alexandru a mai jucat la FCSB, Dacia Unirea Brăila şi Academica Clinceni, cu care a promovat în Liga 1 la finele campionatului 2018/2019. Până la ajungă la „marinari“, fundașul dreapta avea în Liga a 2-a 39 de meciuri şi patru goluri.
 

La „înghețarea“ campionatului, Farul era pe locul 9

În acest moment, FC Farul este în vacanță, după decizia de „înghețarea“ a sezonului 2019/2020 pentru formațiile clasate de la locul șapte în jos (Metaloglobus București, Gloria Buzău, FC Farul Constanța, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, ASU Politehnica Timișoara, Dunărea Călărași, Ripensia Timișoara, U Cluj, CSM Reșița, Concordia Chiajna, Csikszereda Miercurea Ciuc și Pandurii Târgu Jiu). Campionatul va continua, pentru cinci meciuri, doar pentru primele șase clasate din acest moment (UTA, CS Mioveni, Turris Oltul Turnu Măgurele, FC Argeș, Petrolul Ploiești și Rapid), care vor participa la un turneu play-off (cu înjumătățirea punctelor acumulate până acum). La final, primele două clasate vor promova direct în Liga 1, iar formația de pe locul trei va disputa baraj de promovare. În momentul întreruperii campionatului, FC Farul Constanța ocupa locul 9, cu 33 de puncte, „marinarii“ rămânând astfel și în sezonul 2019/2020 în afara luptei pentru promovarea în Liga 1.

Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanța)


Citește și:

Alexandru Nicola - „Vrem să ne clasăm cât mai sus“ „Marinarii“ speră în sprijinul fanilor pentru un debut de succes în 2020, în Liga a 2-a

Ședință foto specială la FC Farul Constanța. S-a realizat fotografia oficială a echipei (galerie foto + video)

Un fotbalist care a promovat în Liga 1 cu Academica Clinceni, transferat de Farul Constanţa (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii