Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:21 22 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost campion cu HCM Handbalistul Chike Onyejekwe se căsătoreşte la Constanţa cu Florentina Mihalache

ro

04 Apr, 2018 00:00 3447 Marime text
Handbalistul Chike Osita Onyejekwe, internaţional român, în prezent la echipa CSM Bucureşti, dar fost şi la HCM Constanţa, va intra peste puţin timp în rândul bărbaţilor căsătoriţi.
 
Extrema stânga de 31 de ani o va lua de soţie pe Florentina Mihalache, o tânără din Constanţa. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu câţiva ani, pe litoral, pe când Chike juca la HCM, şi au decis ca şi nunta să aibă loc la Constanţa. Declaraţiile de căsătorie au fost depuse deja. Chike şi Florentina vor spune „Da!“ în faţa ofiţerului de stare civilă, iar ulterior, în vara acestui an, se va desfăşura şi petrecerea cea mare.
 
„Am rămas cu amintiri foarte frumoase de când am evoluat la HCM Constanţa. Oraşul mi-a rămas în suflet şi mă simt legat de el, având în vedere şi că aici mi-am găsit jumătatea“, a declarat Chike Onyejekwe. Handbalistul a ajuns la HCM în vara anului 2010 şi a cucerit cu echipa de pe litoral două campionate (în 2011 şi 2012) şi două Cupe ale României. Viitoarea soţie a internaţionalului român nu are legătură cu sportul, dar nici cei care-i vor cununa, viitorii naşi. „Doi sportivi într-o familie ajunge“, surâde Chike, făcând referire la sora sa, Nneka Onyejekwe, voleibalistă la Volei Alba Blaj, componentă şi ea a echipei naţionale şi desemnată cea mai bună jucătoare din România pe 2017 în ancheta Federaţiei Române de Volei.

A câştigat şi Challenge Cup

 
„Pantera neagră“, aşa cum i se mai spune lui Chike, graţie calităţilor sale sportive, s-a născut în oraşul Haţeg din judeţul Hunedoara, din mamă româncă şi tată nigerian, iar handbalul l-a început la Cluj. În afară de HCM Constanţa şi de CSM Bucureşti, a mai jucat la echipele din Ploieşti, Iaşi, la Ştiinţa Municipal Bacău şi la HC Odorhei, cu care, în 2015, a cucerit Challenge Cup. Chike Onyejekwe nu este singurul handbalist fost la HCM care se căsătoreşte apoi la Constanţa, cu o constănţeancă. În vara anului trecut, şi-a unit destinele în oraşul de pe litoral şi Havier Humet, cu Ana Ayda Mociu. Javier, care joacă acum tot la CSM Bucureşti, e născut în Spania, dar, în 2017, a primit şi cetăţenia română, pentru a putea evolua la echipa naţională a României.
 
Citeşte şi:
 
Handbalistul Javier Humet, fost la HCM, s-a căsătorit la Constanţa cu Ana Ayda Mociu
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii