Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiica lui Enis Murtaza, Lara Acelya Cea mai mică suporteră a campioanei Europei, CSM Bucureşti. Are doar opt zile (galerie foto+video)

ro

12 May, 2016 00:00 8342 Marime text
 

Soţia antrenorului constănţean de handbal Enis Murtaza, Nesrin, a născut, dăruindu-i acestuia o dulceaţă de fetiţă. Tinerii soţi sunt în al nouălea cer, iar micuţa a făcut deja cunoştinţă cu atmosfera fierbinte a sportului de pe semicerc

Fetiţa, care are prenumele Lara Acelya, este al doilea copil al lui Enis, care are şi un băiat, Ayar, în vârstă de zece ani şi jumătate, dintr-o căsătorie anterioară. Lara a avut la naştere 3,150 de kilograme şi 48 de centimetri, scorul Apgar fiind 10. Atât ea, cât şi mămica sunt foarte bine. De acum înainte, în familia Murtaza va fi sărbătoare mare într-un interval de numai trei săptămâni, în care îşi serbează zilele de naştere toţi cei trei membri, în ordinea Enis (27 aprilie), Lara Acelya (4 mai) şi Nesrin (9 mai).
 

„Suntem foarte fericiţi. Fetiţa ne-a împlinit vieţile“, a spus Enis, antrenor secund la echipa de seniori HC Farul, dar tehnician şi în sectorul juvenil al clubului constănţean. Enis a dezvăluit că prenumele micuţei au fost alese de Nesrin. „Lara vine de la staţiunea din Turcia şi înseamnă Zeiţa Mării, iar Acelya este o familie de flori. Soţia a ales, i-am spus că, dacă-mi face o fată, o las pe ea să pună ce prenume vrea. Ne bucurăm că avem zilele de naştere apropiate. Vor fi două săptămâni legate numai în petreceri. Suntem trei tauri în casă, va fi nebunie!“, a surâs antrenorul.


„Cea mai frumoasă fetiţă din lume!”

La venirea pe lume a fetiţei, Enis a postat pe Facebook: „În viaţă sunt multe momente frumoase, dar ca acesta nu există niciunul! Mulţumesc, iubirea mea, pentru că mi-ai dăruit cea mai frumoasă fetiţă din lume! Vă iubesc mult şi vă voi iubi toată viaţă şi dincolo de ea! Bine ai venit, Lara Acelya!”. Rudele, prietenii şi apropiaţii au felicitat fericita familie. „Să vă trăiască, să fie sănătoasă şi să aveţi parte de multe, multe bucurii!”, „Eşti bun de cinste, fratelo! Prinţesa lui tati!”, „Să fie un copil sănătos şi norocos!”, „Felicitări, Ness! Este super frumoasă!”, „Să vă trăiască minunea de copil! Nesrin, multă sănătate şi recuperare uşoară!”, „Felicitări, Enis! Să crească mare şi sănătoasă, că frumoasă are cu cine semăna!”, „Să vă bucuraţi alături de ea de fiecare moment dăruit de viaţă!”, „Bine ai venit, «tăuroaică» mică! Allah să îţi dea sănătate şi un dram de noroc! Să vă bucuraţi de ea!”, „Să fie sănătoasă, norocoasă, deşteaptă şi iubită! Să aveţi viaţa plină de momente fericite!”, „A sosit minunea voastră! Să vă bucuraţi de ea! Big kisses şi căni nesfârşite de cafea!”, „Îi doresc noroc şi să vă umple sufletele de fericire. Te pup, Ness!” sau „Norocul să-i surâdă la tot pasul!”, au fost câteva dintre mesaje.                      

Ar prefera să nu facă şi ea handbal

Lara Acelya a făcut deja cunoştinţă cu atmosfera handbalistică. Pe 8 mai, Enis urmărea finala Ligii Campionilor la handbal feminin, dintre CSM Bucureşti şi Gyor Eto, având-o lângă el pe fiica sa, care avea numai patru zile şi dormea în pătuţ. „Lara le-a susţinut pe fetele de la CSM, le felicităm pentru câştigarea Ligii Campionilor! Bravo, CSM! Bravo, România!”, a fost mesajul antrenorului. Când Aurelia Brădeanu a marcat la loviturile de departajare golul decisiv, care i-a adus echipei din capitala României trofeul, comentatorii au strigat, iar fetiţa s-a trezit. Enis Murtaza vrea ca şi fiica sa să fie sportivă, însă ar prefera să nu facă handbal, precum el şi Ayar, care e la echipa de minihandbal a HC Farul, unde e pregătit chiar de Enis. „Măcar în familie să nu mai avem atâtea discuţii despre handbal, să vorbim de altceva. Ayar face handbal de vreo patru ani. Joacă centru, postul care i se potriveşte cel mai bine“, a arătat Enis Murtaza.        

De la nuntă, la meci!

Enis şi Nesrin s-au căsătorit în octombrie 2015, oficializând o frumoasă relaţie care dura de trei ani şi jumătate. Cei doi au spus „Da!“ în faţa ofiţerului de Stare Civilă la Constanţa, după care cei aproximativ 120 de nuntaşi au petrecut ca-n basme la un restaurant din Mamaia. La nuntă au fost prezenţi şi reprezentanţi ai handbalului constănţean, iar atmosfera a fost însufleţită de formaţia Sermin Cadry Guner şi de Nikos. După ce nunta s-a încheiat, Enis s-a odihnit puţin şi a plecat la două meciuri ale echipelor Farului! Enis şi Nesrin au avut parte de o frumoasă surpriză la Starea Civilă, atunci când s-au pomenit cu handbaliştii de la echipa de juniori II, care au ţinut să le adreseze felicitări antrenorului şi alesei inimii sale la faţa locului.

S-au logodit pe Podul Galata

O mare surpriză a avut şi Nesrin, atunci când Enis a cerut-o în căsătorie, la Revelionul 2015, în chiar primele minute ale anului trecut. Fericitul eveniment a avut loc la Istanbul şi a fost minuţios pregătit de Enis. Tehnicianul a socotit că acest moment al trecerii dintre ani este cel mai nimerit prilej pentru a-i dărui inelul de logodnă lui Nesrin. Cei doi au făcut parte dintr-un grup de opt persoane care au petrecut Anul Nou la Istanbul. Când orologiul a bătut ora 0.00, iar focurile de artificii au înfrumuseţat cerul şi clinchetul cupelor de şampanie au anunţat Anul Nou, Enis a scos inelul. Cei doi îndrăgostiţi se aflau pe Podul Galata, în mijlocul prietenilor, toţi petrecând de Revelion într-un club din apropiere. Văzând darul lui Enis, Nesrin a simţit că se sufocă de fericire.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii