Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:00 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emily Burghelea, despre camera fețiței sale „Am reușit să mă hotărăsc!“

ro

28 Feb, 2021 14:28 2945 Marime text
  • Constănțeanca Emily Burghelea a ales tapetul pentru camera fetiței sale și spune despre acesta, că este elementul cheie.
Constănțeanca Emily Burghelea este în culmea fericirii de când a aflat că va naște o fetiță, iar pregătirile pentru micuța care va veni în curând pe lume sunt în toi.

Aceasta împreună cu viitorul tătic a ajuns la capitolul alegerii tapetului din camera fetiței lor. Artista a menționat că tapetul este elementul cheie.
 

Sunt cea mai FIXISTĂ viitoare mămică pe care o știu! Ce credeti ca am facut?  Ca să fiu sigură că toate elementele din camera fetiței se potrivesc, le-am adus laolaltă!  Câteva modele de tapet de la @aesthetic___kids care mi-au furat inima, diferite tipuri de mochetă, mai multe poze cu mobila și VOILA! Am reușit să mă hotărăsc! Acum sunt sigură că totul o sa iasa exact așa cum mi-am dorit!

Pentru mine, camera fetiței este extrem de importanta!  Acela o sa fie universul ei și imi doresc din tot sufletul ca totul sa fie absolut perfect incă din prima zi in care ajunge acasă!  Elementul cheie este tapetul și spre norocul nostru, o să fie gata in doar câteva zile!  Sunteti curioși să vedeți cum o sa arate?  Abia astept!!!!!, a postat constănțeanca pe contul ei de instagram.



Sursa foto: Instgram/ emilyburghelea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii