Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din „Laguna Albastră“, pe Insula Ovidiu Starul de la Hollywood Christopher Atkins a petrecut un weekend de vis la Mamaia (galerie foto)

ro

14 Jul, 2014 00:00 6769 Marime text
Actorul american Christopher Atkins, celebru pentru rolul din filmul „Laguna Albastră“, s-a aflat în weekend la Mamaia, ca invitat al preşedintelui Superkombat, Eduard Irimia, care şi-a serbat pe litoral ziua de naştere

Pe toată durata sejurului, Atkins a locuit la hotelul lui Gică Hagi, Iaki. Vineri seară, starul de la Hollywood a fost invitat la petrecerea „Havana“ şi a asistat la o prezentare organizată de Cătălin Botezatu. Sâmbătă, actorul de 53 de ani a petrecut mai multe ore pe Insula Ovidiu, în timpul zilei, iar seara, a fost la o petrecere şi la un dinner show private, la Puro Beach şi Le Gaga, la invitaţia lui Cătălin Botezatu. Cristopher Atkins a plecat din România ieri.

Inclus în Top 100 al actorilor din toate timpurile cu cea mai mare influenţă asupra tinerilor, Atkins s-a simţit foarte bine pe durata sejurului de la Mamaia, fiind plăcut impresionat de atenţia cu care a fost înconjurat. Deşi au trecut 34 de ani de când a jucat în filmul „Laguna Albastră“ (pe când avea 19 ani), starul de cinema şi-a păstrat şarmul şi a fost extrem de amabil cu toţi cei din jur. În timpul drumului de jumătate de oră cu vaporaşul pe Lacul Siutghiol până la Insula Ovidiu, Atkins nu a ratat prilejul de a merge în cabina căpitanului, unde şi-a pus o şapcă pe cap şi a stat la timonă. Din grupul de „marinari“ au mai făcut parte, printre alţii, promotorul Eduard Irimia (care a împlinit 40 de ani pe 10 iulie), dar şi fostul luptător, actual antrenor, Ciprian Sora (însoţit de soţie şi de băieţel).

Meniu cu specific pescăresc

Pe insulă, oaspeţii au fost întâmpinaţi cu lăutari, pâine, sare şi ţuică. Actorului i-a urat „Bun venit!“ patronul complexului, Cătălin Livadariu (fost boxer), care l-a avut alături pe campionul mondial Andrei Stoica („Spartacus“, aşa cum l-a prezentat Eduard Irimia), luptătorul sosind mai devreme pe insulă. Alături de Stoica, a mai fost prezent un sportiv (din noua generaţie însă), Ştefan Szomoru, care se antrenează cu Andrei. Atkins a făcut un tur al insulei, admirând frumuseţea acesteia, pe care a comparat-o cu celebra sa „Lagună Albastră“. „Locul e foarte potrivit pentru a găzdui nunţi“, a spus actorul american, care a gustat şi dintr-o corcoduşă, plăcându-i gustul acesteia. Invitaţilor li s-a pregătit un meniu cu specific preponderent pescăresc, alcătuit din: platouri carpaccio spada, platouri româneşti, platouri pescăreşti, platouri cu fructe de mare, scoici provensale, ruladă de şalău cu legume şi sos de capere, crap la cuptor cu mămăliguţă, cartofi la cuptor cu rozmarin, legume soté, tort şi creme caramel. Oaspeţii Insulei Ovidiu au băut suc, apă plată, apă minerală, vinul casei şi palincă. La petrecerile care au avut loc seara, a mai fost prezentă şi Dana Săvuică. „Le mulţumesc tuturor că au fost atât de drăguţi şi de generoşi cu mine. Mi-a plăcut foarte mult această vizită, în special la Mamaia şi pe Insula Ovidiu. A fost fascinant, ca un mini-Miami, mai ales că şi vremea a ţinut cu noi. Abia aştept să mă întorc“, a spus Christopher Atkins, care a avut la el o tabletă, cu care a făcut multe poze. Actorul a fost îmbrăcat lejer, cu tricou şi pantaloni scurţi (ambele de culoare verde), şi a purtat şlapi.

Actorii se vor lupta între ei în ring

„Încercăm lucruri noi. Combinăm entertainment-ul cu sportul. Orice atingere cu showbiz-ul românesc şi cel internaţional atrage după sine o acoperire mai bună. Printr-o agenţie de la Hollywood, ne-am propus să aducem vedete din diverse perioade ale timpului. În anii '80, Cristopher era un idol pentru adolescenţi şi mai ales pentru femei, primul tânăr care apărea seminud într-un film. Este foarte important să depăşim nişa de sport. Spre exemplu, graţie expunerii de tip show, Cătălin Moroşanu este cunoscut în România şi în mediul rural. Lui Christopher i-a plăcut foarte mult în România. A rămas plăcut impresionat de atenţia care i-a fost acordată. Christopher a avut o carieră foarte amplă, a făcut o mulţime de alte filme (ultimul apare pe piaţă în 2015, cu Armand Assante), e regizor şi scenarist, dar a rămas asociat cu «The Blue Lagoon» şi e supărat din această cauză. Asemenea oameni pe care îi prindem când sunt liberi ne pot aduce un capital de imagine foarte mare. Vizita lui Christopher a avut deja ecou în străinătate. În continuare, ne vom îndrepta atenţia şi spre alţi actori mari sau care sunt activi în diverse producţii, gen «Spartacus» sau «Game of Thrones». Unele vedete, precum cele din «The Expendables», sunt dispuse să şi lupte în ring, dar nu cu sportivi din circuit, ci cu alţi actori“, a declarat Eduard Irimia. 

Vine şi sex-simbolul Erika Eleniak, din „Baywatch“

Preşedintele Superkombat a mai spus că, după Christopher Atkins, la Mamaia va veni o altă vedetă de la Hollywood. Este vorba de sex-simbolul din serialul „Baywatch“, Erika Eleniak, care va fi prezentă în staţiunea estivală pe 25 şi 26 iulie. „Încercăm să creăm o poveste frumoasă, poate cu salvamarii lui Radu Mazăre, pe plajă la Mamaia. Că tot auzeam cu ceva ani în urmă că primarul Constanţei îşi dorea să facă aici un fel de «Baywatch» al României. Acum va avea o vedetă din celebrul serial. Nu e Pamela Anderson, dar e al doilea personaj ca importanţă, ea fiind cunoscută şi din filmele cu Steven Seagal“, a declarat Eduard Irimia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii