Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:50 25 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța S-au împlinit șapte ani de la deschiderea Atena Swim Center. În 2013, bazinul a fost inaugurat de fiul unui fost fotbalist (galerie foto)

ro

13 Jul, 2020 00:00 2579 Marime text
  • Atena Swim Center a primit numele în amintirea Jocurilor Olimpice din 2004, unde a luat medalie Răzvan Florea.
  • Complexul este destinat atât sportivilor de performanţă, cât şi amatorilor.
 
S-au împlinit șapte ani de la deschiderea Atena Swim Center, complexul de înot din Constanța al medaliatului olimpic la natație Răzvan Florea.    

Complexul este destinat atât sportivilor de performanţă de la clubul lui Răzvan, Atena Sport Club (ori de la alte grupări), cât şi amatorilor, copii şi adulţi, care ştiu să înoate sau care acum învaţă. Atena Swim Center a primit numele „Atena“ în amintirea Jocurilor Olimpice de vară din 2004, de la Atena, la care Răzvan a obținut medalia de bronz în proba de 200 m spate.
„A mai trecut un an! S-au împlinit 7 ani de la deschiderea Atena Swim Center. Cu toate că acest an este atipic din toate punctele de vedere, dar mai ales din punct de vedere sportiv, suntem foarte fericiți să putem serba aniversarea cu numărul 7 împreună! Pe această cale dorim să mulțumim tuturor membrilor, părinților, însoțitorilor, partenerilor, antrenorilor și instructorilor. Fără suportul și susținerea voastră, nu am fi reușit să materializăm viziunea marelui campion Răzvan Florea - Atena Swim Center, școala de înot a campionilor! La mulți ani, Atena! La mulți ani, Răzvan!“, a fost mesajul clubului.

Eric Andrei a intrat primul în apă


În urmă cu șapte ani, cursurile de înot la bazin au început în după-amiaza respectivei zile, însă primul copil a intrat în apă în prima parte a zilei. Practic, el a fost cel care a inaugurat „Atena Swim Center”: Eric Andrei Vlas, pe atunci în vârstă de patru ani şi jumătate, fiul fostului portar al FC Farul, Adrian Vlas!

Sursa foto: Facebook (Atena Swim Center)

Citește și:

Bunicul său este avocat constănţean Băieţelul unui fost portar al FC Farul a inaugurat bazinul de înot al lui Răzvan Florea (galerei foto)

Tort special! Şase ani de când „Atena Swim Center”, bazinul de înot al lui Răzvan Florea, şi-a deschis porţile, în Constanţa

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii