Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Plugușorul arbitrilor, interpretat la întâlnirea de final de an a „cavalerilor“. „Ia mai fluierați, măi flăcăi, și sunați din zurgălăi!“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

21 Dec, 2022 00:00 3309 Marime text

 

 
  • Gala Arbitrilor Constănțeni 2022, așa cum a fost denumit evenimentul, a reunit în jur de 70 de persoane.
 
Arbitrii de fotbal din Constanța au participat și în 2022 la tradiționala întâlnire festivă de final de an, alături de conducătorii Comisiei de Arbitri a Asociației Județene de Fotbal Constanța, de observatori, dar și de reprezentanții AJF.
 
Gala Arbitrilor Constănțeni 2022, așa cum a fost denumit evenimentul, a reunit în jur de 70 de persoane, de la care nu au lipsit Lucian Cîrjă și Stere Guteanu, președintele, respectiv secretarul general al AJF Constanța, alături de Ioan Gheorghică, șeful Comisie de Arbitri, și de ceilalți membri ai colegiului, arbitri de toate vârstele și de toate categoriile, din Constanța și din județ.
 
Elementul de culoare al întâlnirii a fost plugușorul haios, conceput de arbitrul Dumitru Mihal și adaptat la activitatea arbitrilor, interpretat de autor și de un alt „cavaler“, Iulian Barbu.
 
„Oltina și Hârșova, Adamclisi și Rasova
Toți arbitrii vin la stadioane ca să dea din fanioane
La meciuri cu toții-am fost, știm regulile pe de rost
Mingea-n poartă de-a intrat, imediat am consemnat
Când din fluier noi am dat, meciul s-a și încheiat
Ia mai fluierați, măi flăcăi, și sunați din zurgălăi!“, sunt câteva dintre versurile plugușorului arbitrilor.
 
La întâlnirea festivă, participanții au oferit și primit cadouri la Secret Santa, s-a amenajat o expoziție de tricouri ale echipelor din campionat, o expoziție de poze din activitatea anului 2022 și cu rapoarte de joc, anuare, legile jocului și alte tipărituri vechi. S-au oferit o serie de premii pentru arbitri și observatori, a avut loc și un concurs de dans cu premii și s-a prezentat un film legat de arbitrii constănțeni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
      
Citește și:
 
Constanţa
Întâlnirea de final de an a arbitrilor de fotbal. O expoziţie de materiale vechi de arbitraj, amenajată (GALERIE FOTO + VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii