Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Petrecere Ianis Hagi și Elena Tănase. Gheorghe Hagi - „Când e de muncă, muncim, iar când e de distracție, ne distrăm“

ro

19 Oct, 2023 10:46 2118 Marime text
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Farul Constanța

Fotbalistul constănțean Ianis Hagi și Elena Tănase s-au logodit în această vară, iar la Constanța au organizat o petrecere în cinstea acestui eveniment special din viața celor doi.

Au participat familiile și apropiații, iar tatăl lui Ianis, Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului Constanța, campioana României, nu a stat până la finalul petrecerii, plecând mai devreme, întrucât avea antrenament cu echipa.

Una-i una, alta-I alta. Era zi de antrenament, normal că trebuia să fiu prezent și la muncă, nu? Acum nu a fost logodna propri-zisa, doar un moment în care a trebui să ne cunoaștem unii cu alții, familiile, logodna va fi altă dată. Am dansat și eu, bineînțeles. Nouă ne place să dansăm și să cântăm. Când e de muncă, muncim, iar când e de distracție, ne distrăm. Când am câștigat campionatul, nu m-ați văzut? Trebuie să avem și aceste momente, în care să te relaxezi, să fii tu, natural, să mai uităm de tensiune, de presiune, de tot, a declarat Gheorghe Hagi, la Digi Sport.


Citește și:

Ianis Hagi și jumătatea sa, Elena Tănase, petrecere de logodnă la Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii