Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. George Buricea, la 41 de ani „Important e să ai lângă tine pe cine trebuie - familia Buricea și familia HCD“

ro

03 Aug, 2020 00:00 3761 Marime text
 
  • George Buricea este antrenor secund, dar și jucător, la HC Dobrogea Sud, plus principal la echipa a doua și la juniori 1. 
 
Unul dintre marii handbaliștii ai Constanței, George Buricea, antrenor secund, dar în continuare și jucător, la HC Dobrogea Sud, și-a serbat ziua de naștere, extrema stânga împlinind 41 de ani.
George s-a aflat cu această ocazie în mijlocul familiei, dar și al prietenilor de la HCDS. „41. Anul trecut, împlineam o cifră rotundă și-mi doream o petrecere pe plajă, dar ploaia mi-a încurcat planurile. Între timp, mi-am dat seama că nu contează câți ani faci, cum sărbătorești și unde; important e să ai lângă tine pe cine trebuie - familia Buricea și familia HCD. Să fim fericiți cu toții, vă mulțumesc din suflet pentru mesaje!“, a precizat George Buricea. 
„La mulți ani celui mai titrat jucător din istoria campionatului României, legenda Constanței, extrema și antrenorul secund al HCD-ului, antrenorul principal al echipei a doua și al Juniorilor 1! Și lista poate continua, sigur ne-a scăpat ceva. George, de ziua ta îți dorim sănătate și să adaugi cât mai multe cupe și medalii în CV-ul tău și in dreptul carierei de antrenor!“, a fost și mesajul clubului constănțean.

Sursa foto: Facebook (George Buricea)

Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii