Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Fosta gimnastă Mălina Milea a fost inclusă în trupa de dans „Cabaret Prestige“ (galerie foto + video)

ro

12 Jun, 2020 00:00 4659 Marime text
  • Mălina Milea și sora sa geamănă, Iulia, au fost campioane la gimnastică
  • Fosta sportivă a câștigat trofeul în Concursul Național de Talente „Liga Campionilor“
  • La un Campionat Național Școlar, Mălina a cucerit trei medalii de aur
 

De puțin timp, fosta gimnastă constănțeană Mălina Milea face parte din trupa de dans „Cabaret Prestige“, care îi pune foarte bine în valoare calitățile artistice.

În vârstă de 20 de ani, Mălina și sora sa geamănă, Iulia, au fost campioane de gimnastică, s-au pregătit și la lotul național de la Deva, dar la 17 ani au fost nevoite de renunțe la acest sport. În prezent, activează și ca instructoare de fitness la o sală din Constanța, dar, grație frumuseții lor și a unei prezențe scenice deosebite, sunt și modele, la Blizzard Fashion Constanța. O perioadă au fost și instructoare de dans. De curând, Mălinei i s-a ivit și oportunitatea de a face parte din trupa de dans „Cabaret Prestige“, iar tânăra nu a ezitat să dea curs, în urmă cu o săptămână, și acestei noi provocări.



A făcut parte și din trupa de majorete a liceului

„Suntem șapte componenți ai trupei, cinci fete și doi băieți. Toți am făcut dans, iar unii au fost elevi, ca și mine, ai Liceului cu Program Sportiv «Nicolae Rotaru». Îmi place foarte mult acet domeniu. Dăm spectacole, participăm la evenimente. Acum am filmat pentru un clip video și vom participa la o emisiune TV, «Din dragoste pentru folclor», a Rodicăi Nicoleta Șerban“, a declarat Mălina, care, în liceu, a făcut parte și din trupa de majorete. Fire sensibilă, Mălina scrie poezii și speră să găsească sprijin de undeva pentru a putea scoate un volum de versuri.
 

Iubirea schimbă tot“

Talentul artistic al Mălinei Milea a dus-o pe aceasta și pe scena Concursului Național de Talente „Liga Campionilor“, de anul trecut, de la Constanța, unde a cucerit trofeul, la grupuri, alături de Aura Bolozan, care a acompaniat-o când fosta sportivă a cântat melodia Andrei „Iubirea schimbă tot“. Mălina a fost urmărită atunci, cu emoție, din tribună, și de mama sa, Andra fiind una dintre artistele preferate ale Petricăi. 
 

Mi-e foarte dor de gimnastică“

Chiar dacă nu mai fac gimnastică, acest sport le-a rămas în suflet Mălinei și Iuliei. „Mi-e foarte dor de gimnastică. Fac și acasă, nu pot sta“, spune Mălina, care își aduce aminte cu mare plăcere și de un concurs, Campionat Național Școlar, unde a cucerit trei medalii de aur, la sol, la sărituri și la individual compus. Când s-au înscris la gimnastică, surorile Milea au fost incluse în grupa Nicoletei Profir, iar când aceasta a plecat, au fost transferate la grupa Mirelei Szemerjai. Cele două au lucrat la Constanța și cu Sorin Bechir, Cătălin Meran, Mădălina Hârbu și Dana Sofronie.   




Sursa foto: Facebook (Mălina Milea, Cabaret Prestige, Rodica Nicoleta Șerban)
  

Citește și:

Mălina Milea, campioană la gimnastică A cântat o doină, topită de dorul mamei, care lucrează la Spitalul Județean Constanța (galerie foto + video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii