Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:38 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Campioana Mălina Radu a devenit mămică, în zi de sărbătoare. „Să fie binecuvântat cu sănătate și daruri minunate!“

ro

18 Apr, 2023 00:00 2895 Marime text

 
  • Mălina Radu (fostă Milea) a urcat pe prima treaptă a podiumului la gimnastică artistică, iar în 2022 a trecut la altă disciplină sportivă, Bikini Fitness.
 
Momente pline de fericire pentru sportiva constănțeană Mălina Radu (fostă Milea), care a devenit mămică, dând naștere unui băiețel care va purta prenumele Vladimir Matei.
 
Bebelușul le-a împlinit viețile Mălinei și soțului ei, Ionuț Radu. Cei doi au spus „Da!“ în acest an, la Constanța, de Dragobete (sărbătoarea iubirii la români), iar rodul dragostei lor a venit pe lume într-o altă zi de sărbătoare, de Florii, la ora 9 și 11 minute. Băiețelul a avut la naștere 51 centimetri și 3,200 kilograme și a primit nota 9, Mălina născând prin cezariană.     
 
„Nici acum nu-mi vine să cred“
 
Sportiva răsfoiește de puțin timp, cu înfrigurare, curiozitate și emoție, un alt capitol fericit al vieții sale, familiarizându-se cu noua postură în care se află, cea de mămică, pe care și-a dorit însă atât de mult să o cunoască! „Sunt ușor neștiutoare și foarte curioasă. Îmi place ce se întâmplă și simt că m-a făcut mult mai responsabilă. Mă uit la bebe și nici acum nu-mi vine să cred că l-am purtat 9 luni în burtică, iar acum mă privește...“, a declarat Mălina, care e fostă campioană la gimnastică artistică, iar în 2022 a trecut la altă disciplină sportivă, Bikini Fitness.
 
„Nu pot descrie cât de mult te iubesc!“
 
Tânăra și-a însoțit imaginea cu bebelușul postată cu haștag-urile „primul meu născut“, „băiatul meu frumos“, „viața mea“ și „nu pot descrie cât de mult te iubesc“. Vestea venirii pe lume a bebelușului i-a umplut de bucurie și pe apropiații fericiților părinți. „Să vă trăiască! Să fiți sănătoși și binecuvântați!“, „Să fiți fericiți alături de bebe până la adânci bătrâneți!“, „Să crească sănătos și să aibă parte numai de noroc!“, „Ei, bine ai venit, pui mic! Mălina, să fiți sănătoși și fericiți!“, „Să fie binecuvântat cu sănătate și daruri minunate!“, „Felicitări, mămică minunată! Să-ți trăiască îngerașul!“ sau „Supeeeeeer, Radu Ionuț, vă doresc numai fericire și bucurii alături de cel mic!“, au fost câteva dintre mesaje.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Constanța. „«Da!» pentru totdeauna!“
Sărbătoarea iubirii! Campioana Mălina Milea s-a căsătorit. În curând, va deveni și mămică

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii