Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campioana europeană Lorena Jinga şi-a serbat majoratul „Cât de norocoasă sunt să am oameni ca voi în jurul meu!“ (galerie foto)

ro

31 Aug, 2018 00:00 3753 Marime text
Constănţeanca Lorena Jinga, cea care, anul trecut, la Campionatul European de la Ancona (Italia) la gimnastică aerobică, a cucerit, la junioare, medalia de argint cu echipa României şi aurul în proba de grup, şi-a serbat majoratul.
Evenimentul a fost marcat într-o petrecere la Constanţa, la care campioana a avut în jur de 50 de invitaţi. „Ştiu că un simplu «mulţumesc» nu este de ajuns pentru toate momentele frumoase pe care mi le-aţi oferit. Pur şi simplu, reflectam la cât de norocoasă sunt să am oameni ca voi în jurul meu. Simt o senzaţie foarte neobişnuită - în cazul în care nu este indigestie, cred că trebuie să fie recunoştinţă. Vă mulţumesc pentru râsul nebunesc pe care mi l-aţi provocat, mai puţin atunci când beau apă şi ajung să o dau afară pe nas. Unii oameni sunt mereu nemulţumiţi pentru că trandafirii au spini, eu în schimb sunt recunoscătoare că spinii au trandafiri. Vă mulţumesc că faceţi din viaţa mea o călătorie amuzantă“, a fost mesajul Lorenei.
 
Aceasta a fost gimnastă la CS Farul Constanţa şi componentă a lotului naţional până în urmă cu câteva luni, când a luat decizia de a renunţa la gimnastică. Lorena învaţă, cu rezultate deosebite, la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“ din Constanţa, unde va începe, peste puţin timp, clasa a 12-a. După încheierea studiilor liceale, fosta gimnastă vrea să se dedice, la facultate, studiului chimiei farmaceutice. 
 
Sursa foto: Facebook (Lorena Jinga)
 
Citeşte şi:
 
Elevă a Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân“ Gimnasta Lorena Jinga, de la concursul naţional de matematică, la medalia de aur la Euro
    
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii