Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campioana Alexandra Chirametli a născut pentru a doua oară. Are tot fetiță „Cel mai frumos cadou de ziua mea! Vă iubește mama!“ (galerie foto)

ro

16 Apr, 2020 00:00 4131 Marime text

În aceste vremuri grele pentru întreaga omenire, campioana de tenis de masă Alexandra Chirametli, născută la Constanța, dar stabilită de mai mulți ani în Franța, a avut parte de o nouă mare bucurie: a devenit mamă pentru a doua oară!
În vârstă de 33 de ani, Alexandra a dat naștere, în Franța, unei noi fetițe, care va purta prenumele Catalya Aurora. Cealaltă prințesă a familiei, Mya Victoria Maria, a venit pe lume în 2015, iar luna viitoare, pe 24 mai, va împlini cinci ani. Ca un dar dumnezeiesc, Mya Victoria Maria s-a născut la exact 14 ani de la data la care tatăl Alexandrei trecea în nefiinţă! Naşterea a fost naturală, nu prin cezariană, deci nu tinerii părinţi au programat data, ca un omagiu adus tatălui sportivei, ci atunci a venit fetiţa, chiar mai devreme cu o lună faţă de termen! A doua fetiță a fost născută prin cezariană (cu trei zile înainte de ziua de naștere a Alexandrei) și a avut la naștere 47 de centimetri și 2,990 kilograme. Atât bebelușul, cât și mămica sunt bine și au ajuns acasă.
 

Sora mai mare i-a făcut un desen

„Cel mai frumos cadou de ziua mea! Vă iubește mama! A doua prințesă s-a născut!“, a anunțat campioana, iar cei apropiați s-au grăbit să o felicite. „Să-ți trăiască păpușile, să te bucuri de cadoul dat de Domnul!“, „Cele două iubiri ale vieții tale!“, „Să vă trăiască! Pupici!“, „Felicitări, Alex, ce veste bună!“, „La mulți ani, să vă trăiască prințesele, iar vouă multă putere să le faceți mari!“, „Să aibă noroc și să vă bucurați de ele!“, „Felicitări de două ori!“, „La mulți ani și pentru tine! Frumos cadu ți-a dat Dumnezeu de ziua ta!“ sau „Să vă trăiască fetele, să vă aducă bucurii și multe zâmbete!“, au fost câteva dintre mesaje. Venirea pe lume a surioarei ei a făcut-o extrem de fericită și pe Mya Victoria Maria. „Are mereu grijă de ea să nu plângă. Este foarte grijulie. A făcut și un desen ca să îl pună în camera micuței surioare“, a spus Alexandra.
 

A început tenisul de masă la patru ani

Tânăra din Constanța este căsătorită cu David Ramos, care a jucat și el de tenis de masă. Acesta s-a născut în Franţa, dar părinţii săi sunt portughezi. Alexandra a început tenisul de masă la vârsta de patru ani, la „fabrica de campioni” a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, căruia avea să-i aducă multe medalii, atât la competiţiile interne, cât şi la cele internaţionale. Prima care a lucrat cu Alexandra a fost antrenoarea Olimpia Purendea, după care jucătoarea a fost pregătită de corpul tehnic format din Viorel Filimon, Liliana Sebe şi Stelian Haşoti. În ţară, jucătoarea a fost multiplă campioană naţională şi medaliată la toate categoriile de vârstă. În calitate de componentă a loturilor naţionale de cadete şi junioare ale României, a urcat pe podium atât la Europene, cât şi la Mondiale, în diferite probe. În străinătate, a jucat doi ani în Olanda, un sezon în Italia, iar apoi a ajuns în Franţa, unde s-a stabilit, evoluând și acolo, la mai multe cluburi.

Sursa foto: Facebook (Alexandra Chirametli)


Citește și:

Dar dumnezeiesc Fetiţa Alexandrei Chirametli s-a născut la exact 14 ani de la moartea tatălui campioanei (galerie foto)

Campioana Alexandra Chirametli s-a căsătorit în Franţa „Să aveţi parte de toată fericirea din lume!“ (galerie foto)

Jucătoarea de tenis de masă Alexandra Chirametli locuieşte la Tours „Francezii îşi iubesc foarte mult ţara“

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii