Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bucurie mare! Fostul campion Florin Nicola este tătic. Are fetiţă „O facem sportivă sută la sută“ (galerie foto)

ro

13 Sep, 2016 00:00 11017 Marime text
Fostul campion de înot Florin Nicola, în prezent administrator, dar şi antrenor la Atena Sport Club Constanţa (şcoala de nataţie a medaliatului olimpic Răzvan Florea), a devenit tătic. Soţia lui Florin, Georgiana (fostă atletă), a adus pe lume, la o maternitate privată din Constanţa, o fetiţă, care va purta prenumele Amalia Maria. Micuţa a avut la naştere 2,900 kilograme şi 50 de centimetri.
 
Părinţi pentru prima dată, Florin şi Georgiana sunt în al nouălea cer. „Naşterea a decurs foarte bine, iar atât fetiţa, cât şi mămica se simt excelent. Totul este perfect, mulţumită lui Dumnezeu. Trăim clipe de vis. Este un amestec de sentimente, o bucurie foarte, foarte mare, puţină oboseală, din pricina noului program la care trebuie să ne adaptăm, acomodarea cu noua situaţie, dar suntem foarte fericiţi“, a declarat Florin Nicola.
 
Cel mai nou membru al familiei va fi botezat de Nicu şi Mihaela Ene (naşii de cununie ai tinerilor părinţi). Prenumele fetiţei au fost alese de Florin şi de Georgiana, tatăl oprindu-se la Amalia, iar mama, la Maria. Provenind dintr-o familie cu tradiţie sportivă, cu siguranţă că şi micuţa Nicola va urma un sport. „O facem sportivă 100%. Nu ştim însă ce disciplină va urma, în condiţiile în care eu am practicat înotul, iar Georgiana a făcut atletism. Până la urmă, nici nu mai contează, sport să fie. Oricum, sunt convins că fiica noastră va fi destul de înaltă, moştenindu-ne din acest punct de vedere“, a mai spus Florin Nicola. 

Credit foto 2 şi 3 - Gîlmeanu Constantin Răzvan

Citeşte şi

Campionii au petrecut la Mamaia: Florin şi Georgiana Nicola au avut o nuntă desprinsă din poveşti (Galerie Foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii