Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au salvat doi tineri aflaţi în „pericol de înec” la Mamaia Ele sunt componentele Sexy Kombat Team la gala de la Constanţa

ro

28 Jul, 2014 00:00 4227 Marime text
Organizatorii galei Superkombat World Grand Prix, care va avea loc la Constanţa, pe 2 august, au selectat fetele de ring pentru gală, cu ocazia concursului de frumuseţe Miss Baywatch, din cadrul „Celebrity Party“, care s-a desfăşurat pe plaja Le Gaga din Mamaia. Tinerele au fost incluse în echipa Sexy Kombat de la ediţia a patra a întrecerii. Din juriul concursului de Miss a făcut parte şi actriţa americană Erika Eleniak, una dintre vedetele serialului Baywatch, dar celebră şi pentru apariţiile din ET, Under Siege, The Beverly Hillbillies, şi fost playmate Playboy. În ton cu numele concursului de frumuseţe, concurentele au trebuit să treacă şi de proba... salvamarului. Purtând costume de baie ca în Baywatch, tinerele au sărit într-o piscină unde doi luptători constănţeni, Alex Filip şi Alin Mincu, ambii de la clubul Oyama Karate, aveau nevoie de „ajutor“. Fetele i-au recuperat, i-au adus la „mal“ şi au efectuat, simbolic, manevrele de resuscitare.   
La Mamaia, Erika Eleniak s-a ocupat şi de promovarea meciului vedetă al galei de pe 2 august, dintre Cătălin „Moartea din Carpaţi“ Moroşanu şi Giannis „Hercule“ Stoforidis. După ce a vizionat mai multe clipuri cu Moroşanu, actriţa americană îl consideră pe acesta ideal pentru Hollywood. „Este un adevărat personaj, se poate adapta oricărei situaţii, asta înseamnă să fii un bun interpret. Am făcut şi eu şase luni de box intensiv alături de antrenori cunoscuţi, dar Moroşanu este absolut senzaţional în ring. Are un stil inconfundabil. Am văzut că sunt mai multe nume de film în gală. Hercule, Dracul, Fiul lui Dracula, Monstrul. Cu siguranţă o voi urmări din America“, a afirmat starul de la Hollywood.

Sursa foto: Facebook (Superkombat)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii