Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au recuzite şi scenarii originale Luptătorii Bogdan Baciu, Cătălin Marin şi Cetin Ali s-au specializat în furat mirese (galerie foto)

ro

01 Nov, 2014 00:00 8834 Marime text
Succesul pe care l-au avut la nunta lui Claudiu Moraru (antrenor la Şcoala de Fotbal Farul 2010 şi component al staff-ului Superkombat) i-a convins pe trei tineri din Constanţa să fure mirese în continuare. Împreună cu Alis Moraru (soţia lui Claudiu), „lotrii“ au creat o pagină pe Facebook, „Furăm mirese“, şi aşteaptă solicitările amatorilor de senzaţii tari, distracţie şi spectacol cât cuprinde.
 
Cei trei au furat-o pe mireasa Alis, iar show-ul a fost de zile mari. Băieţi bine făcuţi, înalţi şi plini de muşchi, Bogdan, Cătălin şi Cetin au acţionat mascaţi şi înarmaţi. Bogdan Baciu (26 de ani) a fost membru, timp de un an şi jumătate, al Legiunii Străine, iar actualmente este instructor de Krav Maga (un sistem de luptă ce presupune atât tehnici de autoapărare în cele mai diverse situaţii, cât şi metode militare de ofensivă. A fost dezvoltat pentru forţele armate din Israel). Bogdan se antrenează la Clubul Sportiv Oyama Karate Constanţa, sub îndrumarea lui Marius Burlacu, şi plănuieşte să intre în Forţele Speciale Române. Pe timpul verii, face parte din corpul de protecţie şi pază al unui club din Mamaia. De asemenea, a activat şi ca gardă de corp pentru mai mute VIP-uri.

 Cătălin Marin e vicecampion mondial, iar Cetin Ali a făcut cinci ani rugby


 Campion european şi vicecampion mondial de Kung-Fu, Cătălin Marin (25 de ani) este un luptător de succes din galele de kickboxing, unde l-a învins, printre alţii, şi pe Tolea Ciumac. Interesant e că tânărul Marin, care a mai practicat boxul, iar corpul herculean şi l-a clădit şi îl întreţine prin antrenamente de culturism, a absolvit Teologia! Cetin Ali (24 de ani) a făcut rugby la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ Constanţa (unde i-a avut colegi, la generaţia 1990, pe sportivi precum Florin Sasu, Cristian Cornei sau Adrian Apostol). Cetin juca în linia a II-a şi a fost de două ori vicecampion naţional, lucrând cu antrenorii Virgil Năstase şi Dumitru Bucur. A fost selecţionat şi în echipa naţională de juniori, însă, din pricina unei accidentări la genunchi (fiindu-i afectat meniscul), nu a putut onora convocarea, în locul său mergând la lot un alt rugbyst de la LPS. „Am făcut rugby timp de cinci ani. M-am antrenat şi cu echipa de seniori a Farului, dar am renunţat, pentru că nu mai puteam juca din cauza genunchiului“, a spus Cetin. În prezent, acesta lucrează la o firmă de pază din Constanţa şi este bodyguard la un club.

 Şi Corina Ivaşcu a fost furată de mascaţi


 Aşadar, hoţi unul şi unul, care s-au gândit să nu se oprească aici şi să se specializeze în furat mirese. „A fost ideea tuturor. Am căzut de comun acord să facem spectacol de acest gen şi la alte nunţi. Şefa noastră este Alis Moraru. Ea e PR-ul. Iniţiativa noastră este una nouă pentru Constanţa şi pentru Dobrogea. Am creat pe Facebook pagina «Furăm mirese», unde doritorii ne pot contacta. Vom stabili dinainte cum vom acţiona. Îi punem în temă pe miri în ce priveşte strategia pe care o vom aplica, pentru ca lumea să nu intre în panică la nuntă. Cert e că vom fi mereu mascaţi, însă uniformele, armele sau scenariile pot diferi de la caz la caz“, a declarat Bogdan Baciu, care, atunci când a fost furată Alis Moraru, a purtat o costumaţie din Legiunea Străină. „Suntem trei hoţi în grup, că e suficient, dar, dacă cineva doreşte o gaşcă mai mare, putem aduce şi alţi băieţi“, a spus şi Cătălin Marin. El şi Cetin Ali mai au la activ o nuntă în care au furat mireasa mascaţi, cea a Corinei Ivaşcu, patroana unui club din Mamaia.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii