Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Ați căpătat acel frumos zâmbet de bunici fericiți!“ Ion Sandea, suporter înfocat al FC Farul Constanța, 43 de ani de căsnicie

ro

06 Jun, 2020 00:00 4312 Marime text
  • În familia Sandea, dragostea pentru FC Farul se transmite din tată-n fiu
  • Nepotul lui Ion Sandea, Alexandru, e campion național la Semi-Kempo
  • Bunicul, fiul său și nepotul sunt nelipsiți de la partidele FC Farul
 

Unul dintre cei mai vechi, mai statornici și mai înfocați suporteri ai echipei de fotbal Farul Constanța, Ion Sandea, a marcat un moment important din viața sa de familie: împlinirea a 43 de ani de căsnicie! 43 de ani minunați alături de Dorina și de cei dragi lor!

Pentru a sublinia evenimentul, Ion Sandea a postat pe Facebook, în oglindă, de genul „atunci“ și „acum“, două imagini alături de soția sa, de când au spus „Da!“, respectiv din prezent. „În prima zi și după 43 de ani!“, a fost mesajul care însoțește colajul foto cu rol de arc peste timp. Mesajele apropiaților lui Ion și ai Doinei nu au întârziat să apară. „La mulți ani! Multă sănătate și fericire vă dorim!“, „La mulți ani fericiți împreună!“, „Mulți înainte!“, „Sunteți la fel de frumoși împreună, doar că ați căpătat acel frumos zâmbet de bunici fericiți. la mulți ani sănătoși și frumoși!“, „La mulți ani, cât mai mulți, să fiți iubiți!“, „La muuulți ani împreună și să dea Domnul să vă vedeți și stră-stăn-nepoții!“ sau „Felicitări și la mulți ani împreună! Ați reușit să treceți peste toate momentele ușoare ori mai puțin ușoare din viața voastră și acum vă bucurați, pentru că aveți o familie frumoasă! Felicitări și mulți ani frumoși alături de cei dragi vouă! Sunteți oameni deosebiți! Se vede din postare, aveți sentimente și emoții. Frumos, foarte frumos! Pupici!“, au fost câteva dintre urări și cuvintele de admirație.
 

Dragostea „alb-albastră“ se transmite din tată-n fiu

În familia Sandea, dragostea pentru FC Farul se transmite din tată-n fiu. De trei generaţii, formaţia „alb-albastră” ocupă un loc special în inimile lor. Cei trei Sandea, bunicul Ion, tatăl Gabriel şi nepotul Alexandru Daniel sunt nebuni după Farul. Nu ratează niciuna dintre partidele „marinarilor”, fie de acasă, fie din deplasare, dar sunt conectaţi la ştiri chiar şi atunci când se află peste mări şi ţări. Devotamentul lor pentru culorile clubului constănţean este de pus în ramă. Atât Ion, cât şi Gabriel, au jucat pentru formaţia „alb-albastră”. Nepotul, căruia i se spune și „Duracell“, pentru vivacitatea sa, are și el sportul în sânge, iar, pe lângă fotbal, e nebun și după sporturile de contact, fiind campion național la Semi-Kempo.
 

În mijlocul vulcanului creat de fanii lui PAOK Salonic

Anul trecut, Gabriel a trăit senzații unice la un meci de fotbal din Grecia. Un mic grup de suporteri ai Farului Constanţa au fost martori, de la faţa locului, la atmosfera incredibilă pe care o creează la partide fanii echipei antrenate pe atunci de Răzvan Lucescu. PAOK Salonic, liderul campionatului Greciei, formaţie care se afla la aceadată foarte aproape de titlul de campioană (pe care și avea să-l cucerească)! Gabriel Sandea, Răzvan Gîrdea, Costin Ghiţă şi Dragoş Mocanu, membri ai grupului de susţinători farişti „Alcoholics Supporters“ (fosta tribună B) au fost la meciul PAOK - Lamia 3-0, din etapa a 27-a a Super Ligii elene.

Sursa foto: Facebook (Ion Sandea)


Citește și:

„Suntem bolnavi după echipă. Aşa murim, cu Farul!” Bunic, fiu şi nepot, cei mai fideli suporteri constănţeni (galerie foto)

Suporter al FC Farul Puştiul Alexandru Sandea a devenit campion naţional la Semi-Kempo (galerie foto)

Atmosferă senzaţională! Suporteri ai Farului Constanţa, în mijlocul „vulcanului“ de pe stadionul lui PAOK Salonic (galerie foto)

Povești de acum 31 de ani La un pas să cucerească Yokohama! Stagiu de vis în Țara Soarelui Răsare pentru o echipă din Constanța (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii