Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi e ziua de naştere a lui Petre Grigoraş, antrenorul SSC Farul. Cel mai frumos cadou, victoria, sâmbătă, cu Luceafărul Oradea

ro

15 Nov, 2018 13:42 1984 Marime text
Petre Grigoraş, antrenorul principal al echipei de fotbal SSC Farul Constanţa, a împlinit astăzi 54 de ani, iar cel mai frumos cadou ar fi victoria obţinută de echipă sâmbătă, 17 noiembrie, în meciul de pe teren propriu cu Luceafărul Oradea, în etapa a 17-a a Ligii a 2-a.

Meciul se joacă de la ora 11.00, pe stadionul „Gheorghe Hagi“ din Constanţa.

În clasament, SSC Farul se află pe locul 17 (retrogradant), cu 13 puncte, în vreme ce Luceafărul ocupă o poziţie deasupra liniei fierbinţi, 14, cu 18 puncte.

În perioada următoare, urmează cele mai importante jocuri pentru noi din acest campionat. Am suferit nişte înfrângeri în ultimul timp, iar distanţa faţă de ultimul loc ce asigură rămânerea în Liga a 2-a a crescut la cinci puncte. Suntem obligaţi să câştigăm în primul rând meciul cu Luceafărul, astfel situaţia noastră se complică. Nu va fi uşor, dar am încredere în lotul de jucători, a declarat Petre Grigoraş.


De la SSC Farul va lipsi sigur în acest meci stoperul Roumadi, suspendat.  

O zi specială pentru antrenorul nostru, Petre Grigoraș. Un sincer și călduros La Mulţi Ani, sănătate și putere de muncă, a fost mesajul SSC Farul.


Tehnicianul a primit de ziua sa şi un tort special din partea echipei. 
     
Sursa foto: 1 - ZIUA de Constanţa; 2 - Facebook (FC Farul Constanţa)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cosmin 17 Nov, 2018 21:00 La multi ani Profesore si la cat mai multe succese alaturi de SSC Farul!