Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Are o carieră în Anglia Fosta atletă constănțeană Georgiana Piciarcă, campioană națională, a împlinit o frumoasă vârstă

ro

28 Mar, 2020 00:00 4280 Marime text

Fosta atletă constănțeană Georgiană Piciarcă (Jugănaru înainte de căsătorie) a împlinit vineri o frumoasă vârstă, 30 de ani. De la Constanța i-a urat „La mulți ani!“ și fosta ei antrenoare, Carmen Botea.
 
Georgiana a practicat la Constanţa atletismul de mare performanţă, reprezentând Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ şi CS Farul. Probele de bază ale atletei au fost săritura în lungime şi triplusaltul, iar în 2002 a devenit campioană naţională la lungime. A urcat pe podium de multe ori şi a fost componentă a lotului naţional, reprezentând România la competiţii internaţionale.
„Georgiana este un om extraordinar. Am rămas foarte bune prietene. Sunt mândră de ea și de familia ei.  Georgiana mi-a adus prima medalie (ca antrenoare), şi de aur, şi la lungime, proba pe care o iubeam foarte mult. A fost un copil de excepţie. A urmat Liceul «Ovidius», iar apoi a absolvit două facultăţi, pe care le-a urmat în paralel: Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport - specializarea Kinetoterapie şi Universitatea Maritimă din Constanţa.  O perioadă a lucrat în domeniul recuperării medicale, iar în prezent activează la o firmă de crewing“, a declarat Carmen Botea.  
„La mulți ani frumoși și sănătoși, soția mea frumoasă! Continuă să creezi amintiri frumoase și, cel mai important, păstrează-ți zâmbetul pe buze! Același zâmbet care m-a luat prin surprindere și care mă face fericit de aproape 6 ani! Te iubesc!“, i-a transmis Georgianei și soțul ei, Claudiu Mihai, cei doi căsătorindu-se la Constanța în urmă cu trei ani.  

Sursa foto: Facebook (Georgiana Piciarcă)

Citește și:

Este stabilită în Anglia Fosta atletă, campioană naţională, Georgiana Jugănaru s-a căsătorit la Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii