Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Bănică s-a confruntat cu momente grele. Ce s-a întâmplat cu fiul constănțencei

ro

27 Oct, 2020 09:59 2214 Marime text
  • Constănțeanca a vorbit pe rețelele de socializare despre stările prin care a trecut știindu-și copilul bolnav.
Andreea Bănică și soțul ei s-au confruntat cu momente grele după ce fiul lor, Noah, a fost diagnosticat cu enterocolită.

Constănțeanca a vorbit pe rețelele de socializare despre stările prin care a trecut știindu-și copilul bolnav. Băiețelul și-a revenit și acum se simte bine.

Nu exista nicio bucurie mai mare pentru un parinte decat sa isi stie puiul bine. Săptamana trecută, Noah a avut enterocolita și-mi se rupea sufletul să il vad bolnavior și să nu pot să ii iau durerea cu mâna.

După tratament și regim alimentar, în sfârșit este mai bine și răsuflam ușurati. Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje și intrebari și pentru energia buna pe care mi-ati trimis-o in ultimele zile, a postat constănțeanca pe pagina sa de socializare.

Amintim că, Andreea Bănică a postat pe rețelele de socializare, că nu are de gând să-și trimită fiica, fizic, la școală. Cântăreața le-a spus fanilor că preferă ca fiica ei să-și desfășoare cursurile de acasă.  

Constănțeanca Andreea Bănică este și o mămică devotată. Din cauza pandemiei creată de virusul ucigaș la noi în țară, artista se teme pentru familia ei, dar mai ales pentru copii, motiv pentru care a decis să nu o lase pe Sofia să meargă fizic la școală.
 
Cântăreața le-a spus fanilor că se confruntă cu un sentiment ciudat din cauza acestei situații și că preferă ca fiica ei să-și desfășoare cursurile de acasă, online, mai ales că este permis acest lucru. De asemenea, Andreea susține că încă nu realizează perioada prin care trecem.

Sursa foto: Facebook/ Andreea Bănică
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii