Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:36 16 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Bănică, postare emoționantă despre mama ei „Daca aș putea da timpul înapoi, aș vrea să îi spun și eu în fiecare zi că o iubesc“

ro

09 Mar, 2021 09:56 2063 Marime text
  • Andreea Bănică a mărturisit emoționată că se simte pe deplin definită și mândră  atunci când copiii ei îi spun „te iubesc“, și dacă ar putea da timpul înapoi, i-ar spune și ea la rândul ei asta, zilnic, mamei sale.
Constănțeanca Andreea Bănică a evocat prin intermediul unei postări pe pagina sa de socializare, momentele în care i-a spus „te iubesc“ mamei sale, care din păcate a murit.

A fi mamă presupune multe sacrificii din partea unei femei, precizează Andreea în luna martie, lună a doamnelor și domnișoarelor. Artista a mărturisit emoționată că se simte pe deplin definită și mândră  atunci când copiii ei îi spun „te iubesc“, și dacă ar putea da timpul înapoi, i-ar spune și ea la rândul ei asta, zilnic, mamei sale.

A fi mamă presupune multe sacrificii din partea unei femei. Iar când copiii mei îmi spun „te iubesc“ mă simt pe deplin definită și mândră de această titulatură. Daca aș putea da timpul înapoi, aș vrea să îi spun și eu în fiecare zi mamei mele că o iubesc.

Când eram copil afecțiunea era exprimata altfel și în casa noastră nu răsunau prea des aceste cuvinte... I-am spus mamei mele că o iubesc abia atunci când s-a îmbolnăvit, dar i-am spus-o cu toată puterea adunată în inima mea în toți acei ani în care nu știam cum să fac asta (erau total alte vremuri și „metode de parenting" ). Mi-aș dori enorm să fiu cea mai bună mamă pentru copiii mei. Oare o să reușesc?

Cu siguranță o să aflu răspunsul la aceasta întrebare când vor fi mai mari și vor veni la mine cu flori și soare în suflet. Cred că recunoștința lor de mai tărziu va fi cea mai bună dovadă.

Sursa foto: Facebook/ Andreea Bănică
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii