Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Bănică, mesaj pentru toți fanii ei „Sunt cea mai fericită!“

ro

17 Dec, 2020 22:33 2388 Marime text
  • Andreea Bănică a lansat, pentru prima oară alături de fiica sa, Sofia, un colaj sensibil ce conține cele mai frumoase colinde de Crăciun.
  • Constănțeanca le-a mulțumit fanilor săi pentru că ascultă frumosul colaj, pe care îl puteți asculta în secțiunea Video a materialului.
Andreea Bănică a lansat, pentru prima oară alături de fiica sa, Sofia, un colaj sensibil ce conține cele mai frumoase colinde de Crăciun. Andreea Bănică a lansat, pentru prima oară alături de fiica sa, Sofia, un colaj sensibil ce conține cele mai frumoase colinde de Crăciun.

Videoclipul este foarte urmărit pe youtube, iar constănțeanca a ținut să le mulțumească tuturor celor care ascultă colajul de Crăciun, al ei și al fiicei sale, Sofia.

Vă mulțumim mult pentru că ascultați colajul nostru de Crăciun, cât și pentru mesajele frumoase și încurajările pentru Sofia. Contează enorm pentru noi!  Sunt cea mai fericită când postați pe story cum ascultați piesa și faceți braduțul, pentru că exact asta este starea pe care voiam să o transmitem.

Vă iubim mult și sper să fim în casele voastre toată luna decembrie., este mesajul postat de Andreea Bănică pe contul său de socializare.

Recent, ele au fost invitate într-o emisuune de televiziune. Acolo, cele două au vorbit despre cum vor petrece sărbătorile de iarnă, dar și de pregătirile pe care le-au făcut pentru Crăciun. Tot în emisiunea respectivă, au cântat și colajul cu piese de Crăciun, la care țin foarte mult și pentru care au muncit din greu. Fanii au fost încântați de rezultatul final, iar reacțiile au fost pe măsura așteptărilor.
 
Sursa foto-video: Facebook/ Andreea Bănică

Citește și: Colaborare emoționantă Andreea Bănică și fiica ei cântă pentru prima oară împreună „Colinde de Crăciun” (video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii