Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:38 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Farul Constanţa Claudiu Moraru şi Constantin Bodnar îşi sărbătoresc astăzi zilele de naştere

ro

26 Feb, 2016 00:00 3415 Marime text

Constantin Bodnar, vicepreşedinte al Academiei de Fotbal Farul Constanţa, şi Claudiu Moraru, antrenorul grupei 2006 din cadrul academiei, îşi serbează astăzi ziua de naştere. Fost arbitru, Bodnar împlineşte 52 de ani, iar Moraru (fost fotbalist) a ajuns la 29 de ani.

 
Claudiu Moraru a început fotbalul la FC Farul, la grupa lui Sevastian Iovănescu. A jucat fundaş central, avantajat şi de înălţimea sa. După încheierea junioratului, a evoluat şi la alte echipe din judeţ, precum Oil Terminal Constanţa, Callatis Mangalia, CS Năvodari ori CSO Ovidiu. Pe lângă activitatea de antrenor de fotbal, Claudiu face parte şi din staff-ul Superkombat, iar preşedintele promoţiei, Eduard Irimia, şi soţia acestuia, Ioana, i-au cununat pe Claudiu şi Alis. Soţii Moraru au un băieţel, David Nicuşor, care a împlinit recent un an. Naşii băieţelului sunt Eduard şi Ioana Irimia, dar şi artista constănţeană Irina Ross (pe numele ei real, Irina Racoviceanu), o prietenă foarte bună a familiei Moraru.

Fiul lui Constantin Bodnar e arbitru


Constantin Bodnar a activat ca arbitru între anii 1993 şi 2006, iar în perioada 2006 - 2014, a lucrat la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Constanţa, ca secretar şi referent competiţii. Născut în comuna Satu Mare din judeţul Suceava, Constantin Bodnar a urmat cursurile Şcolii Militare de Ofiţeri de Aviaţie „Aurel Vlaicu“ de la Bobocu (Buzău), iar în 1985 a venit în Constanţa. A lucrat la Aerodromul Tuzla, fiind navigator cu dirijarea, iar în anul 2003 a ieşit la pensie, cu gradul de locotenent comandor. Constantin Bodnar are un fiu, Gabriel (26 de ani), care este şi arbitru de fotbal, având categoria I.
 
Sursa foto1: mariusnistor.ro
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii