Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A venit la echipa lui Hagi de la Swansea City Marco Dulca, fotbalist la FC Viitorul, și-a serbat ziua de naștere

ro

12 May, 2020 00:00 2381 Marime text

Marco Dulca, mijlocaș defensiv la FC Viitorul, și-a serbat ziua de naștere luni, 11 mai, fiul antrenorului Cristina Dulca împlinind 21 de ani.

„La mulți ani, Marco! Odată cu împlinirea a 21 de ani, îți urăm multă sănătate, fericire și reușite în tricoul negru-albastru!“, a fost mesajul clubului constănțean. Marco s-a născut la Cluj-Napoca și a început fotbalul la Universitatea Cluj. Din 2015, a fost legitimat la clubul Swansea City, pentru care a evoluat la echipa de tineret, iar în vara lui 2019 s-a alăturat FC Viitorul, semnând un contract pe trei ani. Tânărul fotbalist, care poate juca și fundaș central, a evoluat pentru echipele naționale de juniori și tineret ale României, bifând șapte selecții la Under-21.

Marco are 1,84 m și 78 kg, iar pasiunile sale sunt înotul și Fortnite (joc video online). În Constanța, cel mai mult îi place în Portul Tomis, iar destinația sa favorită de vacanță este Republica Dominicană. În noiembrie 2019, Marco s-a aflat în grupul jucătorilor de la FC Viitorul (din care au mai făcut parte Rivaldinho, Virgil Ghiță, Cosmin Matei, Paul Iacob și Marius Leca) ce au participat la o acțiune la Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“ din Constanța, unde s-au întâlnit cu elevi ai unității de învățământ. În program au fost incluse, pe terenul acoperit de balon, și mai multe exerciții coordonate de jucători, pe care le-au efectuat copiii, atât băieții, cât și fetele. Alături de copii a fost și Codruța Began, profesor de educație fizică la Școala 3, dar și cea care efectuează programul de aerobic cu fotbaliștii Viitorului.

Sursa foto: FC Viitorul


Citește și:

Aurelian Chiţu, din nou la FC Viitorul Lupta pentru play-off. „Nici nu vreau să mă gândesc la altă variantă“

Constanța Fotbaliști de la FC Viitorul, în mijlocul copiilor de la Școala 3 „Ciprian Porumbescu“ (galerie foto)

Marco Dulca este noul jucător al formației FC Viitorul



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii