Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Liga 1)/Din retur, numai brigazi romanesti

ro

15 Jan, 2010 21:50 1272 Marime text

ionut-lupescu.jpgDirectorul general al Federaţiei Romăne de Fotbal, Ionuţ Lupescu, a declarat, vineri, la Iaşi, cu prilejul unei întălniri cu membrii afiliaţi din zona Moldovei, că în retur vor oficia la meciurile din campionatul Ligii I doar arbitri romăni.

"Comitetul Executiv a luat o decizie în privinţa arbitrilor străini şi aceasta va fi menţinută. Sub nicio formă nu vom mai accepta arbitri străini la meciurile din Liga I în retur, pentru că altfel am avea foarte mult de pierdut. Nu ne putem permite să nu semnăm convenţia UEFA privitoare la arbitraj, care prevede ca meciurile din campionatul intern să fie arbitrate doar de romăni. Numai noi, San Marino şi Azerbaidjan nu am semnat această convenţie, tocmai din cauza faptului că am acceptat pănă acum să vină arbitri străini la meciurile din Liga I", a spus Ionuţ Lupescu.

"Ar fi o palmă pentru arbitrajul romănesc să nu semnăm această convenţie. În plus, oficialii federaţiilor care au acceptat să trimită arbitri la meciurile din Liga I au fost foarte deranjaţi de atacurile şi declaraţiile unora dintre preşedinţii din Liga I, care au criticat prestaţiile arbitrilor", amai completat Lupescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii