Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zi importantă pentru IPS Teodosie! Ce se va decide în instanță

ro

27 Sep, 2021 00:00 1929 Marime text
 
  • Potrivit info-sud-est.ro, Teodosie a dat în judecată Universitatea Ovidius pentru că nu i-a prelungit postul de titular după 65 de ani.
 
Zi importantă pentru IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului! Tribunalul Constanța se va pronunța azi în dosarul în care IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a dat în judecată Universitatea Ovidius Constanţa!
 
Conform portalului instanțelor de judecată, este vorba despre dosarul cu numărul unic 7004/118/2021, înregistrat pe data de 17 septembrie 2021 pe rolul Secţiei de contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Constanța.
 
În cauză Teodosie Petrescu are calitatea de reclamant, iar Universitatea Ovidius din Constanţa este pârât.
 
Potrivit info-sud-est.ro, Teodosie a dat în judecată Universitatea Ovidius pentru că nu i-a prelungit postul de titular (de la catedra Facultății de Teologie) după 65 de ani.
 
Conform sursei mai sus citate, odată pensionat, ÎPS Teodosie nu va mai putea deține nicio funcție în universitate și nu va mai putea face parte din Consiliul Facultății de Teologie, iar arhiepiscopul Tomisului va mai putea activa în universitate doar în sistem „plata cu ora“.

UPDATE - 27.09.2021

Potrivit datelor oficiale puse la dispoziție de Portalul Instanțelor de Judecată, dosarul 7004/118/2021 a fost repartizat completului de judecată CA4, prezidat de magistratul Daniela Georgeta Bogdan, însă cauza a fost judecată de completul prezidat de magistratul Iulia Laura Opariuc Dan, președintele Secției de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
ÎPS Teodosie a primit Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene
           
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii