Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unanimitate la CSM pentru un procuror din Constanța!

ro

27 Sep, 2022 14:48 1464 Marime text


Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, cu unanimitate, a delegat azi magistratului Viorel Gabriel Teliceanu șefia Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța!

Decizia a fost luată în ședința de astăzi, 27 septembrie 2022, a secției, iar delegarea este valabilă până la ocuparea funcției prin concurs, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.

Amintim, în paralel, Consiliul Superior al Magistraturii desfășoară și concursul pentru ocuparea funcțiilor de conducere din cadrul parchetelor din întreaga țară, printre posturile scoase la concurs aflându-se și cel de prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

De altfel, procurorul Viorel Gabriel Teliceanu și-a depus candidatura, în cadrul concursului, pentru funcția pe care a fost delegat astăzi.

Totodată, magistratul a asigurat și anterior conducerea Parchetului Tribunalului Constanța.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii