Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:53 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un SRL cu mai multe puncte de lucru pe plaja din stațiunea Mamaia a dat în judecată Consiliul Local Constanța

ro

14 Sep, 2021 00:00 2214 Marime text


⦁ Un SRL cu puncte de lucru pe mai multe sectoare de plajă din stațiunea Mamaia a înregistrat pe rolul secției de contencios administrativ și fiscal al Tribunalului Constanța, un dosar având ca obiect  - anulare act administrativ „obligația de a face"
⦁ Pârât în dosar este Consiliul Local al municipiului Constanța
⦁ ADM Beach SRL are ca obiect principal de activitate - Activități de închiriere și leasing cu bunuri recreaționale și echipament sportiv
⦁ În anul 2020, ADM Beach SRL a raportat o cifră de afaceri de 205.540 lei cu un profit de 114.477 lei și un număr de 1 angajați, după 4 ani de activitate


SC ADM Beach SRL cu sediul ales la SCA Vlahu & Asociații a înregistrat pe rolul secției de contencios administrativ și fiscal al Tribunalului Constanța, dosarul nr. 6849/118/2021, având ca obiect  - anulare act administrativ „obligația de a face".

Pârât în dosar este Consiliul Local al municipiului Constanța.

ADM Beach SRL are sediul social în Constanța, a fost înființată la data de 18 iulie 2017 și are ca obiect principal de activitate - Activități de închiriere și leasing cu bunuri recreaționale și echipament sportiv.

În anul 2020, ADM Beach SRL a raportat o cifră de afaceri de 205.540 lei cu un profit de 114.477 lei și un număr de 1 angajați, după 4 ani de activitate. Asociații firmei sunt Ianca și Nicolae Adam.

Societatea are cinci puncte de lucru pe mai multe sectoare de plajă din stațiunea Mamaia.

ADM Beach SRL are mai multe procese și cu Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Angajate ale Serviciului Public de Impozite și Taxe dau în judecată Consiliul Local Constanța! Este vizată noua organigramă a instituției prin care au fost desființate mai multe posturi

Blocul de 12 etaje de la Reyna. Recursul a fost înregistrat la Curtea de Apel Constanța


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii