Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:23 05 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un polițist din IPJ Constanța, arestat la domiciliu. Este acuzat de luare de mită

ro

22 Nov, 2020 14:42 1967 Marime text
  • Omul legii este acuzat că, în perioada mai-septembrie 2019, ar fi pretins și primit de la un martor denunțător, în mai multe tranșe, suma totală de 6.000 de lei și bunuri (băuturi alcoolice și produse alimentare), pentru a-i soluționa favorabil un dosar penal ce viza fapte la regimul rutier.


Curtea de Apel Constanța a decis plasarea în stare de arest la domiciliu a unui agent de poliție din cadrul Postului de Poliție Valu lui Train, acuzat de săvârșirea infracțiunii de luare de mită! 

Decizia este definitivă!
 
Pe durata măsurii arestului la domiciliu, inculpatul trebuie să nu părăsească imobilul în care locuieşte, să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi de libertăți, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat, să nu comunice în mod direct sau indirect cu martorii.
 
Conform anchetatorilor, polițistul ar fi primit 6.000 de lei, băuturi alcoolice și produse alimentare  

Polițistul a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe langă Tribunalul Constanța.
 
Omul legii este acuzat că, în perioada mai-septembrie 2019, ar fi pretins și primit de la un martor denunțător, în mai multe tranșe, suma totală de 6.000 de lei și bunuri (băuturi alcoolice și produse alimentare), pentru a-i soluționa favorabil un dosar penal ce viza fapte la regimul rutier.
 
Mai precis, acesta a pretins și primit banii și bunurile în scopul îndeplinirii unor acte contrare calității sale de organ de cercetare penală (obținerea de acte publice contrafăcute sau audierea unui martor mincinos) și de a propune procurorului clasarea cauzei penale în care denunțătorul era cercetat pentru comiterea unei infracțiuni privind siguranța circulației rutiere.
 

Dosarul se află pe rolul Tribunalului Constanța.

Ti-a placut articolul?

Comentarii