Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un litigiu privind achiziţiile publice între o localnică și primăria Tuzla a ajuns în atenția magistraților de la Tribunalul Constanța

ro

07 May, 2020 00:00 3037 Marime text

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a luat recent o decizie în cazul unui litigiu pe achiziții publice organizate primăria comunei Tuzla, județul Constanța. O femeie a constestat o procedură de concesionare a unui teren agricol. De obicei, societățile comerciale sunt cele care contestă achizițiile publice, de această data, o persoană fizică a depus contestație. După studierea documentelor depuse, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor constată și decide următoarele: “În temeiul art. 12 alin. (2) din Legea nr. 101/2016 și art. 132 alin. (1) Cod procedură civilă, pentru considerentele expuse în motivare, Consiliul declină competența de soluționare a contestației formulate de Alexandra Sărăcilă, în contradictoriu cu primăria Tuzla, la Tribunalul Constanța - Secția Contencios, Administrativ și fiscal. Dispune trimiterea de îndată a dosarului cauzei către această instanță judecătorească, potrivit art. 132 alin. (3) Cod procedură civilă. Fără cale de atac”.
Femeia, Alexandra Sărăcilă nu a stat pe gânduri și a înregistrat dosarul 2284/118/2020 pe rolul Tribunalului Constanța, secția contencios administrativ și fiscal.
Menționăm că instanța nu a stabilit încă un termen de judecată în acest dosar.
 
Citește și:

Un caz aparte. O localnică a reclamat, CNSC a decis Tribunalul Constanța va stabili legalitatea unei concesionări din Tuzla.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii