Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Un dedicat profesionist al dreptului“ A murit un magistrat-asistent din Înalta Curte de Casație și Justiție

ro

29 Oct, 2023 10:35 2123 Marime text
Foto cu rol ilustrativ din Arhiva ZIUA de Constanța
  • „A fost o fire caldă, veselă și optimistă, de o bunătate și de un curaj exemplar în fața suferinței și un dedicat profesionist al dreptului, astfel că plecarea ei reprezintă o pierdere imensă în plan personal și profesional, pentru colegii și totodată prietenii săi“, au transmis reprezentanții Curții Supreme.
Florica Popuța, magistrat-asistent în cadrul Secției I Civile a Înaltei Curți de Casație și Justiție, Curtea Supremă a României, a încetat din viață.
 
Anunțul a fost făcut de către Consiliul Superior al Magistraturii, care a transmis un mesaj de condoleanțe.
 
Iată mesajul transmis de CSM:
 
„Consiliul Superior al Magistraturii își exprimă profundul regret pentru încetarea din viață a doamnei Florica Popuța, magistrat- asistent în cadrul Secției I Civile a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească!“
 
Totodată, și Înalta Curte de Casație și Justiție a României a transmis un mesaj:
 
„Cu durere anunțăm trecerea la cele veșnice a colegei noastre Florica Popuța,  magistrat-asistent în cadrul Secției I Civile a Înaltei Curți de Casație și Justiție.
 
A fost o fire caldă, veselă și optimistă, de o bunătate și de un curaj exemplar în fața suferinței și un dedicat profesionist al dreptului, astfel că plecarea ei reprezintă o pierdere imensă în plan personal și profesional, pentru colegii și totodată prietenii săi.
 
Plecarea ei prematură este totodată un prilej de reflecție pentru fiecare dintre noi la fragilitatea ființei umane și la necesitatea menținerii unui echilibru între viața personală și cea profesională.
 
Transmitem familiei gândurile noastre de susținere și de sincere condoleanțe.
 
Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 29 octombrie 2023, începând cu ora 13.00 în Cimitirul Eparhial Sfântul Nicolae Străulești, din Șoseaua Odăii nr. 471, sector 1, București“
 
Dumnezeu să o odihnească în pace!
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Doliu în magistratură! Rozalina Rădoi, fost judecător al Curții Supreme, s-a stins din viață. Mesajul CSM
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii