Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un copil din Năvodari, înjunghiat din senin de un recidivist băut aflat în depresie. 15 ani de închisoare

ro

15 Jun, 2022 00:00 3354 Marime text
 
  • Inculpatul a apucat victima de una dintre mâini și cu cealaltă l-a înjunghiat în zona supraclavicular stânga, folosindu-se de un cuțit pe care îl avea asupra sa.
  • Copilul a fost înjunghiat din senin, iar pentru salvarea vieții acesta a fost operat de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.
 
Un bărbat din Năvodari, recidivist, în vârstă de 45 de ani, a fost condamnat definitiv la pedeapsa de 15 ani de închisoare pentru  comiterea infractiunii de  tentativă la omor calificat.
 
Victima individului a fost un tânăr, de 18 ani, tot din Năvodari, care era în fața unui bloc, împreună cu mai mulți prieteni!
 
Conform procurorilor, în luna februarie 2021, la orele orele 20.00, persoana vătămată, în vârstă de 18 ani, se afla împreună cu prietenii săi (...) în fața unui bloc, situat pe strada Albinelor din orașul Năvodari.
 
Anchetatorii mai susțin că inculpatul s-ar fi apropiat de tineri și i-a cerut victimei telefonul mobil care însă a refuzat.
 
În acel moment, inculpatul a apucat victima de una dintre mâini și cu cealaltă l-a înjunghiat în zona supraclavicular stânga, folosindu-se de un cuțit pe care îl avea asupra sa.
 
Pentru salvarea vieții victimei aceasta a fost operată de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.
 
Fiind audiat, inculpatul a declarat că în seara comiterii faptei a consumat aproape un litru de țuică, deoarece se afla în depresie.
 
Recent, judecătorii Curții de Apel Constanța au decis condamnarea definitivă a inculpatului la 15 ani de închisoare cu executare.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și 
 
Femeie ucisă din cauza geloziei exacerbate! Curtea de Apel Constanța a dictat 15 ani de temniță
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii