Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un constănţean a fost evacuat şi a primit ordin de restricţie faţă de soţie şi copii. Avea un comportament violent

ro

23 Apr, 2019 00:00 948 Marime text
Judecătoria Constanţa a emis un ordin de protecţie pentru o perioadă de şase luni pe numele unui bărbat din municipiul Constanţa, care, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost violent atât cu soţia, cât şi cu un copil.
 
Potrivit rolii.ro, în plângerea adresată poliţiei, reclamanta a arătat că în seara zilei de 10.04.2019, în jurul orei 21.30, pârâtul a venit acasă sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind recalcitrant şi având chef de scandal, a aruncat cu un tub de cremă în reclamanta G.M., iar ulterior i-a aplicat mai multe palme peste faţă reclamantului G.Ş., fiul acesteia, fiind nevoită să sune la 112.
 
Pârâtul, legal citat, nu a formulat întâmpinare, nu s-a prezentat în faţa instanţei, nu a solicitat administrarea de probe în apărare.
 
Instanţa a constatat că Secţia 5 Poliţie Municipiu Constanţa a emis în data de 10.04.2019, ora 22.45, ordinul de protecţie provizoriu împotriva pârâtului G.C., pentru o durată de 5 zile, ordin confirmat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
Astfel, instanţa a decis să dispună, pentru o perioadă de 6 luni, cu începere de la data emiterii ordinului de protecţie: evacuarea pârâtului G.C. din imobilul situat în mun. Constanţa, reintegrarea reclamanţilor G.M. şi G.Ş., în imobilul situat în mun. Constanţa, obligarea pârâtului G.C. la păstrarea unei distanţe minime de 150 m faţă de reclamanţi, faţă de locuinţa şi faţă de locul de muncă al reclamantei, faţă de unitatea de învăţământ a reclamantului G.Ş., cu excepţia zilelor în care părţile se vor prezenta în instanţă. De asemenea, obligă pârâtul să se prezinte periodic, la un interval de două săptămâni, la secţia de poliţie competentă cu supravegherea respectării ordinului de protecţie, respectiv la Secţia 5 Poliţie Municipiu Constanţa.
 
Decizia este executorie fără somaţie şi fără trecerea vreunui termen. Obligă pârâtul la plata către stat a sumei de 1.000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de trei zile de la pronunţare.
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii