Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:41 18 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat din Piaţa Chiliei, condamnat pentru că a spart un geam al Secţiei 1 de Poliţie Constanţa

ro

22 Jan, 2020 00:00 713 Marime text

Un bărbat din Constanţa a fost condamnat la şase luni de închisoare pentru că a spart un geam fix, tip termopan, de la fereastra holului din faţa Dispeceratului din incinta sediului Secţiei 1 Poliţie Constanţa. Mai mult, tot în acelaşi dosar, individul a mai fost condamnat la alte şase luni de închisoare pentru că, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc, a distrus un aparat slot-machine, cauzând un prejudiciu de peste 2000 de lei.
 
Faptele au avut loc, spun procurorii din Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, aproape de jumătatea lunii august 2018.
 
Inculpatul nu se află pentru prima dată în atenţia oamenilor legii. El a mai fost condamnat la aproape cinci ani de închisoare pentru tâlhărie calificată, tentativă la tâlhărie calificată şi uzurpare de calităţi oficiale.
 
În acest dosar, bărbatul este acuzat că s-a folosit fără drept de o calitate oficială care implică exerciţiul autorităţii de stat, respectiv cea de poliţist, a legitimat şi percheziţionat un cetăţean turc, pe care l-a deposedat prin violenţă de suma de 200 euro, iar în aceeaşi împrejurare a legitimat şi a încercat să deposedeze prin violenţă de un portofel şi o sumă de bani un alt cetăţean turc.
 
Judecătorii au constatat că infracţiunile deduse judecăţii sunt concurente, urmând ca inculpatul să execute în final pedeapsa de aproape şase ani de închisoare.
 
Decizia a fost contestată la Curtea de Apel Constanţa, primul termen în apel fiind stabilit pentru finele lunii aprilie.
 
Citeşte şi
 
Doi falşi poliţişi din Constanţa merg la închisoare


 „Bună ziua! De la Antidrog vă deranjăm“
 Un turist polonez, în vacanţă la Constanţa. Nu va uita niciodată această excursie


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii