Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat din Ialomița s-a folosit de propriul copil să vândă droguri! La flagrant au participat și jandarmii din Constanța

ro

21 Oct, 2022 16:02 929 Marime text
  
 
Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Ialomița au dispus, în trei cauze penale, reținerea pentru 24 de ore a 4 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe psihoactive noi, activitățile judiciare fiind efectuate împreună cu S.C.C.O. Ialomița.
 
În cauze au fost reținute următoarele:
 

Pe parcursul anului 2022, în baza aceleiași rezoluții infracționale, un inculpat, aflat în stare de recidivă postexecutorie, a comercializat consumatorilor de pe raza județului Ialomița, produse cu efecte psihoactive.
 
La data de 19.10.2022 a fost efectuată o percheziție la domiciliul inculpatului fiind identificate și ridicate mai multe terminale mobile, un cântar electronic de precizie, două arme de tip airsoft, o pungă cu proiectile din plastic de culoare albă și suma de 4.100 lei.
 
În cursul anului 2022 , doi inculpați, între care există o relație de rudenie, au inițiat și administrat o plantație outdoor de canabis într-un imobil situat pe raza județului Ialomița, unde au cultivat, în vederea comercializării, plante de canabis.
 
Cu ocazia percheziției domiciliare efectuate în data de 19.10.2022 au fost identificate și ridicate aproximativ 140 de grame fragmente de plante de canabis și peste 15 grame de canabis.
 
Pe parcursul anului 2022, în baza aceleiași rezoluții infracționale, un inculpat, aflat în stare de recidivă, a comercializat droguri de risc, canabis, consumatorilor de pe raza județului Ialomița, prin intermediul fiului său, un minor în vârstă de 13 ani.

 
În data de 20.10.2022, judecătorii de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Ialomița au dispus arestarea preventivă a celor 4 inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.
 
La activități au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița și Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța.
 
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii