Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat din Cernavodă, arestat pentru că și-a violat fosta soție

ro

06 Apr, 2020 11:46 2498 Marime text
Magistrații de la Judecătoria Medgidia au decis arestarea preventivă a aunui bărbat, de 40 de ani, din Cernavodă, acuzat că și-a violat fosta soție și că sustras mai multe bunuri din curtea unui vecin.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia. Dispune arestarea preventivă a inculpatului, pentru săvârşirea infracţiunilor de: furt calificat și viol, pe o perioadă de 30 zile - cu începere de la data de 05.04.2020 şi până la data de 04.05.2020, inclusiv. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului, prin apărător, de respingere a sesizării şi de luării unei măsuri preventive mai blânde“, potrivit minutei judecătorești. Decizia Judecătoriei Medgidia nu este definitivă, ea putând fi contestată la Tribunalul Constanța.
 
Conform primelor date, totul s-a întâmplat pe data de 4 aprilie, pe raza localității Cernavodă. Inculpatul a intrat în curtea unui vecin de unde a sustras mai multe bunuri. Apoi, bărbatul a mers la casa fostei neveste pe care a violat-o.  
 
Cercetările în acest caz sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii